PS4-re tart az EA Access?

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 6.
  • Teaser
Link másolása
Az EA pénzügyi konferenciáján jelentette be, hogy tervei között szerepel, hogy kiterjeszti a Netflixre erősen hajazó szolgáltatását, az EA Accesst. Egyelőre annyi biztos, hogy egy új, vezető platformon is elindul az előfizetéses rendszer.

Az eredetileg 2014-ben Xbox One-on elindult EA Access 2016-ban a PC-s tábor irányába is nyitott, ahol jelenleg is Origin Access néven érhető el az előfizetéses rendszer. A szolgáltatás a Netflixhez hasonló koncepció mentén működik, vagyis havi vagy éves díj ellenében korlátlanul használhatjuk a kínált felhozatalt, de az Electronic Arts arra is törekszik, hogy exkluzív tartalmakkal, premier előtti lehetőségekkel is kelendőbbé tegye megoldását.

Eddig a Sony makacsul ellenállt az EA Access bevezetésének, mert mint mondták, nem szeretnék, hogy rajongóik további 5 dollárt fizessenek egy plusz szolgáltatásért. Úgy tűnik, a japánok álláspontja időközben megváltozhatott, mert bár hivatalosan nincsen megerősítve, de szinte biztos, hogy PlayStation 4-re költözik az előfizetéses rendszer. Az EA illetékesei a befektetőknek egyelőre annyit árultak el, hogy növekedni szeretnének és ennek egyik állomása, hogy hamarosan egy új, nagyobb platformon is elérhető lesz az EA Access.

19.
19.
crytek
#8: Jobb lenne ha ez a nyomorék sony fejlesztené és elérhető lenne mindenhol..
12.
12.
godach
#10: Valóban. Akinek ezek nincsenek meg, azoknak igen jó a felhozatal.
Engem csak az bosszant (és már csak ezért sem fizetek elő) hogy a ps2 és ps3 érából, igen hosszú listám van a dobozos játékok terén, amit nem fogok még egyszer megvenni, vagy kölcsönözni. Lelőtték a kompatibilitást amiért nagyon haragos vagyok.
10.
10.
Batman
#9: Na igen, de rengeteg exkluzív cím van ps now-n, a ps2 és ps3 érából. szóval eléggé megéri akárhogy nézem. Persze csak akkor ha kifogytak a PS4-es exek.
9.
9.
godach
#8: Már akinek. Aki csak exek miatt vesz pst mint én, annak úgyis megvan a kínálat java. A többit meg úgysem psre veszem
8.
8.
Batman
#7: De havi 5 ezret meg fizethetnek a PS NOW-ért, ami egyébként messze jobb mint a gamepass és az ea access együttvéve.
7.
7.
godach
Eddig a Sony makacsul ellenállt az EA Access bevezetésének, mert mint mondták, nem szeretnék, hogy rajongóik további 5 dollárt fizessenek egy plusz szolgáltatásért.

Lol, ez mekkora egy kamu szöveg.
2.
2.
Yanez
Szerintem is csak jót tesz mindenkinek, ha ps-en is lesz ez az opció.
1.
1.
Batman
Teljesen jó az évi 5 ezer érte. Kapunk jó sportgammákat, stb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...