Anthem - ezt kínálja majd a végjáték után

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 7.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett az Anthem főbb elemeit részletező videósorozat következő epizódja. Az új részben Jonathan Warner, a játék rendezője mesél az Anthem végjátéka utáni lehetőségekről.

Természetesen az Anthem alaptörténetének befejezésével és a 30-as szint elérésével nem ér véget a lehetőség, hogy még jobban megismerjük a játék kataklizma utáni világát, hiszen várnak minket a végjáték utáni tartalmak - a lenti videó pedig ezeket részletezi.

Ebből kiderül, hogy alapjáraton három különböző nehézségi szintet kapunk a történet kezdetén, de amint a végére értünk a kalandnak, három újabb szint is megnyílik. A Grandmaster-fokozatok értelemszerűen szívósabb ellenfeleket takarnak, de természetesen a jutalom is értékesebb lesz, ha sikerrel járunk.

Emellett az is kiderült, hogy a játékvégi tartalmak három nagy kategóriába lesznek sorolhatóak. Kapunk különböző megbízásokat, kihívásokat, továbbá ott lesznek a strongholdok. A megbízások elég egyértelmű feladatokat takarnak, a játék világában található NPC-ktől lehet majd felvenni ezeket, cserébe pedig hírnevünket tudjuk majd fentebb tornászni, illetve dolgaink fejlesztéséhez szerezhetünk így tervrajzokat. A szerződéses megbízatások között is lesznek persze összetettebb kihívások, amelyek több felvonásból álló küldetéssorozatok teljesítését igénylik majd. A sima, leginkább napi és heti kihívásokért nyersanyagokat és játékbeli valutát lehet szerezni, míg a strongholdok kifejezetten a kooperatív összecsapásokra lettek kitalálva.

Az Anthem végleges változata február 22-én érkezik, ám az EA és az Origin Access előfizetői már február 15-től lecsaphatnak rá. 

1.
1.
Gumiember
Jöhet! Már csak 15 nap!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...