Videón a Battlefield „szíve-lelke”

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 8.
  • Videó
Link másolása
This is Battlefield címen rajongói készítésű trailert kapott a Battlefield 1 és a Battlefield V, melynek szépsége, hogy előre megrendezett felvételek helyett csupán a játék multis részében rögzített jelenetekből áll össze.

A videó készítője egyébként Gage Allen, aki már számtalan videojáték előzetesén dolgozott, így például neki köszönhetjük a Stellaris több DLC-jének is a launch trailerét. Ám ezúttal valami teljesen mással jelentkezett.

Az elképzelése az volt, hogy egy olyan videót készít a Battlefield-játékokról, melyben képes lesz megragadni az állandó háborús atmoszférát és a meglehetősen látványos pillanatokat, vagyis a Battlefield-széria alapvető természetét úgy, hogy a hivatalos trailerek felépítésével szemben ezúttal nem koordinál semmit, csupán csendes megfigyelőként készíti a felvételeket a videóhoz. Allen elmondása szerint a videóban szereplő játékosok nem is tudtak arról, hogy az adott meccseket valaki megörökíti, sőt, ha decemberben vagy januárban játszottál a Battlefield legutóbbi két részével, akkor könnyen lehet, hogy te is szerepelsz rajta.

60.
60.
Max3000
#59: Egyébként kíváncsi lennék rá,hogy ha a fejlesztők ha még 45 fogalmat kitalálnának az egyjátékos módra,akkor játékmechanikailag azt is különszednéd-e.:D

Rengeteg játék egyjátékos módja single player-ként van megnevezve,fasza történettel,átvezetőkkel,minden ami játszik,csak sík hülye az ai...
Rengeteg játék Campaign jelöléssel csak dobálja sorba a pályákat történet nélkül a végén meg csak egy táskát kellett megtalálni.....Itt is síkhülye az ai....

Roppant mód fontos a menüben hogy nevezik az egyjátékos módot a fejlesztők...
55.
55.
Max3000
#54: Ha szaros pistának nevezitek a single módot engem az sem hat meg.Lehet nevezni botoknak vagy aminek akarod,okosabb nem lesz tőle az ai....
54.
54.
ollie92
#51: Kevered a gizikét a gőzekével. Az összes megjelent BF játékkal játszottam PC-n (kivéve 2142). BC1 -ig nem volt kampány, csak lehetett botok ellen játszani multis térképen. Amit te emlegetsz az a BF2 modern combat. Meg volt régen boxra és iszonyat szar volt. Semmi köze az eredeti BF2-höz. Kicsit nézz utána magad is....
47.
47.
Max3000
#44: Akkor skirmish.Mint ahogy említettem,nem toltam vele.A lényeg az egyjátékos módon volt.
44.
44.
Ooorky
#40: Határozottan emlékszem, hogy csak multi volt meg skirmish botok ellen. Bár lehet összefűztek néhány skirmish pályát aztán ráfogták, hogy nesze kampány (akkoriban ez gyakori volt multi lövöldéknél).
43.
43.
Max3000
40.
40.
Max3000
#38: jééé az 1942-ben is volt kampány.Itt meg össze is dőlt minden amúgy is ingatag lábon álló elméleted.(ugyan én ezzel a résszel nem toltam)
22.
22.
ollie92
#18: Csak az a baj, hogy az a kampány egy kurva nagy kamu. Teljes mértékben sci fi. Már csak Chewbacca meg a Millenium Falcon hiányzott. Szerintem ez eléggé tiszteletlen azokra nézve, akik egy golyó nélkül szabotálták az egész létesítményt. Remek stealt mission lehetett volna, de az EA inkább akart SJW kommandót. Fiatalok, akik majd ebből tanulnak, torz képet kapnak a háborúról. 2002-ben az Allied Assault hiába volt darálós lövölde, a partra szállást nagyon is hozta ! Meg az egésznek kemény WWII hangulata volt.
21.
21.
ollie92
#14: Persze, anno x360-on a BC1 & BC2 kedvenc kampányom volt.
20.
20.
logic5
Nincs mit mondani, ez a Battlefield. Nem lehetett egyszerű ezt összerakni. Respect... Tudjuk, a kod sokkal jobb. KAM
14.
14.
SLi
#5: "Bad Company 3, amit maga a DICE LA fejleszt (igen, a lusta buzeráns svédek nélkül ! ) Vietnámon át egész a modern háborúig."

"De van olyan érzésem, hogy itt is lecserélik a jól meg szokott szakaszt :
"

játszottál te egyáltalán az első két résszel?
10.
10.
ollie92
#6: Leakek, ne járj csukott szemmel. Anno azt is megírtam, hogy wwii lesz a 2018-as BF. Csak azt nem tudtam, hogy ilyen minőség lesz.
6.
6.
Lorthirash
#5: Mire alapozod ezt a rengeteg marhaságot amit írsz:?
5.
5.
ollie92
#1: 2020-ban jön a Bad Company 3, amit maga a DICE LA fejleszt (igen, a lusta buzeráns svédek nélkül ! ) Vietnámon át egész a modern háborúig. Ha tanultak a hibából (ami kurvára nem valószínű egy EA terméknél) akkor vissza vesznek a SJW maszlagból és lehet kapunk egy igazi Bad Company kampányt, tele akcióval és humorral. De van olyan érzésem, hogy itt is lecserélik a jól meg szokott szakaszt :

- gonosz fehér férfi
-vicces és barátságos néger
- ázsiai nő
- muszlim homo nő/férfi, vagy transzi( it´s ma´am !)

De a legjobb lenne, ha a kampány kimaradna és mindent a multiba pumpálnának.A játékot inkább mondják a BF4 utódjának, mint a BFV-nek. Szóval a BF4 testreszabhatósága és arzenálja várható. A baszadék svédek már ott is hagyták a BFV, csupán pár pizzás gyerek foltozgatja, a banda nagyja átállt az új Battlefront III-ra.
1.
1.
crytek
Egyszer már valami ütős single-t is összedobhatnának...
Akár leválasztva a multiról tehát külön lehetne megvenni a single és külön a multi részét... így legalább ők is látnák mennyi ember érdekel egy single fps
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...