Launch traileren az Anthem

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 8.
  • Videó
Egy istenek által cserben hagyott világban sötét csoportosulás fenyegeti az emberiséget. Csupán a szabadúszók állnak a fenyegetés és az értékes ősi technológia között, a mi feladatunk lesz a megmaradt föld védelme.

Akár három másik társunkkal vállvetve, hatalmas romokat fedezhetünk fel, kézzel készített páncélunkkal pedig elképesztő területeket járhatunk be, folyamatosan fejlődünk és túlvilági ereklyéket zsákmányolhatunk. Minden egyes teljesített misszióval a Javelinünk képességeit javíthatjuk, amire szükség is van, hiszen a világ és az erőviszonyok folyamatosan változnak.

Noha az Anthem csak február 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, már most megnézhetitek a premiert beharangozó előzetest!

18.
Max3000
#16: Hehe,ez most vicces volt.Mikor a saláta akarja megmondani ki a buta...
17.
Ooorky
#16: Szarkazmusnak hívják amit írt...
16.
visuo
#4: „A játék is pont arra próbál rávilágitani, hogy a befelé forduló, rasszista állampolitikával ellentétben a befogadó, bevándorlás minden fomáját támogató politikával lehet csak az élen maradni és előre jutni!”

Buta vagy, alacsony IQ-ju, alacsony képzettségű migránsok semmilyen magastechnológiát nem képesek üzemeltetni, fenntartani – ebből így nem lesz fejlődés.
15.
silkgoat
#11: Menu, zuzos trailer? Hol? Tudnal dobni egy hivatkozast arra a verziora is? Tenyleg kivancsiva tettel. :D
14.
Batman
Sajnos hiába tüntettem a gk-n, nem zsákolom be. A public demo elrettentett a vásárlástól, a fortnite új szezonja meg lassan indul, arra kell a fókusz.
13.
h.jozsa
#12: Vadista szandál! :D
12.
NemecsekErno
11.
Derivel
Minden tiszteletem zoenn-nek, hogy képest volt írni egy ilyen pártatlan, semleges cikket egy ilyen menő, zúzós trailer-ről.
Más oldalak nem tudták visszafogni magukat, és lelkesen dícsérték a videót.
10.
Darksiders84
#5: Igen ez így van de nem is teljes áras játék nem akarnak átbaszni hogy egy teljesen új rész csak egy egész jónak tűnő kiegészítés.
7.
logic5
#4: Veled komoly bajok vannak... Nem is kevés :D
5.
logic5
#3: Pont az az egy, amit nettó lehúzásnak tartok, mert inkább egy DLC, mint önálló játék. De azért azt lássuk be, hogy az UE4 mellett a Frostbite motor a legjobban optimalizált, és ez nagyon fontos.
4.
NemecsekErno
Ebben a távoli jövőben a bevándorlási hullámnak köszönhetően nem maradt egy európai sem, és a technológia fejletsség az illegális bevándolók által magukkal hozott tudományos eredményeknek köszönhetően nem látott magasságokba jutott el.

A játék is pont arra próbál rávilágitani, hogy a befelé forduló, rasszista állampolitikával ellentétben a befogadó, bevándorlás minden fomáját támogató politikával lehet csak az élen maradni és előre jutni!
3.
Darksiders84
#2: Nekem meg a Far Cry ami kezd mozgolódni érdemleges szinten a színes világával de valamire nemet kell mondani idő hiányában majd ezt is később olcsóbban
2.
Kawada
#1: Nálam még bekavart most a Division 2 is... meglepődve tapasztaltam, hogy tetszik... Pedig az 1-től falra másztam.
1.
Darksiders84
Elég sűrű ez az év eleje van miből válogatni sőt valamelyiknek muszáj kimaradnia megjelenéskor mert itt a Metro a DMC 5 ezt meg úgyis javítgatják még az elején.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...