Launch traileren az Anthem

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 8.
  • Videó
Egy istenek által cserben hagyott világban sötét csoportosulás fenyegeti az emberiséget. Csupán a szabadúszók állnak a fenyegetés és az értékes ősi technológia között, a mi feladatunk lesz a megmaradt föld védelme.

Akár három másik társunkkal vállvetve, hatalmas romokat fedezhetünk fel, kézzel készített páncélunkkal pedig elképesztő területeket járhatunk be, folyamatosan fejlődünk és túlvilági ereklyéket zsákmányolhatunk. Minden egyes teljesített misszióval a Javelinünk képességeit javíthatjuk, amire szükség is van, hiszen a világ és az erőviszonyok folyamatosan változnak.

Noha az Anthem csak február 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, már most megnézhetitek a premiert beharangozó előzetest!

18.
Max3000
#16: Hehe,ez most vicces volt.Mikor a saláta akarja megmondani ki a buta...
17.
Ooorky
#16: Szarkazmusnak hívják amit írt...
16.
visuo
#4: „A játék is pont arra próbál rávilágitani, hogy a befelé forduló, rasszista állampolitikával ellentétben a befogadó, bevándorlás minden fomáját támogató politikával lehet csak az élen maradni és előre jutni!”

Buta vagy, alacsony IQ-ju, alacsony képzettségű migránsok semmilyen magastechnológiát nem képesek üzemeltetni, fenntartani – ebből így nem lesz fejlődés.
15.
silkgoat
#11: Menu, zuzos trailer? Hol? Tudnal dobni egy hivatkozast arra a verziora is? Tenyleg kivancsiva tettel. :D
14.
Batman
Sajnos hiába tüntettem a gk-n, nem zsákolom be. A public demo elrettentett a vásárlástól, a fortnite új szezonja meg lassan indul, arra kell a fókusz.
13.
h.jozsa
#12: Vadista szandál! :D
12.
NemecsekErno
11.
Derivel
Minden tiszteletem zoenn-nek, hogy képest volt írni egy ilyen pártatlan, semleges cikket egy ilyen menő, zúzós trailer-ről.
Más oldalak nem tudták visszafogni magukat, és lelkesen dícsérték a videót.
10.
Darksiders84
#5: Igen ez így van de nem is teljes áras játék nem akarnak átbaszni hogy egy teljesen új rész csak egy egész jónak tűnő kiegészítés.
7.
logic5
#4: Veled komoly bajok vannak... Nem is kevés :D
5.
logic5
#3: Pont az az egy, amit nettó lehúzásnak tartok, mert inkább egy DLC, mint önálló játék. De azért azt lássuk be, hogy az UE4 mellett a Frostbite motor a legjobban optimalizált, és ez nagyon fontos.
4.
NemecsekErno
Ebben a távoli jövőben a bevándorlási hullámnak köszönhetően nem maradt egy európai sem, és a technológia fejletsség az illegális bevándolók által magukkal hozott tudományos eredményeknek köszönhetően nem látott magasságokba jutott el.

A játék is pont arra próbál rávilágitani, hogy a befelé forduló, rasszista állampolitikával ellentétben a befogadó, bevándorlás minden fomáját támogató politikával lehet csak az élen maradni és előre jutni!
1.
Darksiders84
Elég sűrű ez az év eleje van miből válogatni sőt valamelyiknek muszáj kimaradnia megjelenéskor mert itt a Metro a DMC 5 ezt meg úgyis javítgatják még az elején.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...