Pörgős TV-spotot kapott Captain Marvel

  • Írta: szlav
  • 2019. február 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Rohamosan közeleg a Captain Marvel premierje, nem csoda tehát, hogy lassan befutnak a rövidebb tévébreklámok is. Ma is egy ilyen előzetest kaptunk, akcióból pedig egyáltalán nincs hiány!

Március 7-én moziba kerül a Captain Marvel, így végre az MCU nézőközössége is megismerheti a vadászpilótából kozmikus szuperhőssé avanzsálódott Carol Danvers történetét. Ha pedig az eddigi trailerek egy valamit biztosan elárultak, az mindenképpen az, hogy látványos akciójelenetekből és menő egysorosokból egyáltalán nem lesz hiány. Erre erősít rá a legfrissebb előzetes is:

És ha már itt vagytok, akkor feltétlenül csekkoljátok le a Captain Marvel hivatalos oldalát! A múltba visszarepítő film lapja maga is egy külön időutazás a 90-es évek internetes hőskorába. Mindig is mondtam én, hogy a gagyi gifek hiányoznak a mai weboldalakról!

10.
10.
Mortis
#8: Ja, nem tudtam hogy pont az vagy. Nyílván nagyobb a belelátásod a tèmába. Nem nagyon lehet beszèlni művèszetről a 'szerintem' címszó nèlkül a nyílvánvalóan èrtelmezhető technikai rèszen túl: számomra a politikai töltet túlságosan a saját korának termèkèvè teszi az adott művet, amit pláne 100 èvvel kèsőbb már nem úgy èrtek, ahogy azt a szerző akarta. S nem vagyok olyan művèszlèlek hogy keressem benne a rejtett saját èrtelmezèst. Vannak azok a művek amik megindítanak S hatással vannak/voltak rám, de azok egyike sem erőltetetten agenda-pushing cèlzatú, szócsőnek használt iromány, ami a múlt század eleji majd feudális társadalom tagjainak szól.
S tanár, ráadásul humán emberkènt meglepően gyorsan kategorizálsz.
9.
9.
Max3000
#7: Semmi gond,már erősen megszokott,hogy mindig a legkomolytalanabb film cikkei alatt jön valaki aki elmagyarázza a világ működését.Le a kalappal professzor.
8.
8.
SLi
#7: Ez most nagyon suta megfogalmazás volt, szerinted gyengék mert neked nem tetszenek? Az meg hogy tanár vagyok nem tudom hogy jön ide. Marhaságokat írtál, reagáltam, nem kell túl gondolni.
7.
7.
Mortis
#4: igen, pont a politikai gondolataikat közvetítő műveik a leggyengébbek, legalábbis szerintem. de irodalomtanárként te biztos jobban tudod.
nem, az zavar egy kicsit hogy a felesleges politikai gondolatok köré írt karakter( ami valószínűleg nem lenne érdekes önálló karakterként) fog parádézni a gyerekeknek, ezáltal rossz példaképet mutatva fiatal, könnyen formálható elmék számára.
a színvonal meg az Infinity War-ral emelkedett meg kicsit, egyébként kerülöm a Marvel-t s csak haverok miatt szoktam megnézni a filmeket.

s szépdolog a szelektíven értelmező olvasás.
6.
6.
Ooorky
5.
5.
Max3000
#3: Szerintem meg pont,hogy kell a karaktere a végső bosszúállókba,kell is,hogy felrázza valami,vagy valaki.Számomra akármilyen nagy arc is R Downey,kezd unalmas lenni a karaktere.(a többiekről nem is szólva)
4.
4.
SLi
#3: "Strong Woman feminista propaganda filmnek"
mi a propaganda egy erős női karakter főszereplőnek választásában?

"a politika sosem tesz jót egy szórakoztatóipari terméknek - ez a versektől"
petőfi, ady, józsef attila, babits, kosztolányi, érdeklődve hallgatna ezt a hatalmas és színvonalas gondolatot

"mégjobban zavar, hogy valószínűleg ez a karakter lesz az aduász az Endgame-ben is, ami a meglepően jó IW után fájóan lehúzhatja a színvonalat. "
tehát szerinted lehúzhatja a színvonalat( egy marvel gyerek filmben haha) hogy (szerinted) egy nő lesz a kulcs karakter...
nem akarom lelőni a poént de megnyugodhatsz biztos nem a pinájával fogja a végső győzelmet aratni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...