Újabb előzetesen az élőszereplős Aladdin és Dumbo

  • Írta: szlav
  • 2019. február 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Nagy év lesz ez a Disney-rajzfilmek élőszereplős feldolgozásainak! Idén tavasszal ugyanis Aladdin és Dumbo is a mozivászonra kerül, hús-vér színészekkel, és egy kis CGI-jal megsegítve. Mindkét filmhez érkezett egy-egy friss előzetes.

Legutóbb októberben láthattuk a Guy Ritchie rendezésében készülő Aladdint, most azonban egy újabb, jóval többet eláruló előzetessel készülhetünk a mozira. A látványvilág helyenként egészen gyönyörű, de egy valamin nekünk is megakadt a szemünk: Will Smith különös, szinte félelmetes Dzsinijén. Van egy olyan érzésünk, hogy igazi mémaranybánya lesz a dologból.

Mindenki kedvenc kiselefántja, Dumbo is új előzetest kapott. A jövő hónapban vászonra kerülő produkciót rendezőként Tim Burton felügyelte, a színészi gárda pedig igen impozánsnak ígérkezik, hiszen feltűnik majd Michael Keaton, Colin Farrell, Eva Green és Danny DeVito is.

A Dumbo március 28-án kerül a hazai mozikba, ezt követi május 23-án az Aladdin premierje.

25.
25.
Macifasz
#23: Hát ha neked a gagyin néz ki egyelő a nincs probléma vele szinttel, akkor nagyon sajnállak. :-( Ha pedig a haladni kell a korral ilyen ocsmány szintet képviselne, mint amilyennek ez az új Aladdin tűnik, akkor én inkább élnék a sötét múltban, köszönöm szépen.
23.
23.
Onion
Nem értem a többségnek mi baja van új dzsinnel. Az tény kicsit gagyinak néz ki, de semmi nincs probléma vele. Haladni kell a korral, nem múltba kell élni. Dumbo pedig remélem nem lesz olyan giccses, mint szépség és szörnyeteg.
22.
22.
Nothing
Jó, hogy nem most vagyok gyerek, mert ez a will smith-féle übergizda gettószökevény dzsinn minimum 10 év pszichoterápiába került volna a szüleimnek...így, felnőttként talán megúszom némi öklendezéssel. Ennek a lámpáját max. ipari fúróval dörzsölgetném...
Elfelejthetnék már ezt a vérciki pojácát a ripacsválogatott családjával együtt.
19.
19.
SLi
Az aladdin mint valami bollywood-i borzalom, de még abból is a tv film fajta
Dumbo viszont aranyosnka tűnik, meg a szereplőgárda se gyenge
18.
18.
SLi
#11: az angolra gondolsz? majd lesz magyar nyelvű előzetes is nyugi
15.
15.
Max3000
#11: ....Mert elvileg ez a menő.Tudod a laza vicces(nek tűnő) néger duma.Az tuti,hogy nekem már a hátamon is feláll a szőr az ilyenektől.
13.
13.
ollie92
Sok gyermeknek lesz álmatlan éjszakája :D
12.
12.
Blueberry
#11: Tudod,a majmot is ki lehet sminkelni+lehet rá csinos ruhát adni,de az attól még majom marad
11.
11.
zoli12i
Ez valami undorítóan néz ki!
Meg miért beszél a Dzsin ghettó nyelven ?
10.
10.
Csoki80
Szerintem jópofa. Nem kell hasonlítgatni, meg kell nézni.
8.
8.
Macifasz
#7: Folytatták, mégpedig két résszel is. ;-)
7.
7.
Batman
Inkább folytatták volna a rajzfilmet valami klissés szar sztorival mint annó az oroszlákirállyal meg most a toy storyval teszik, de ez már túl megy minden határon.
4.
4.
Dízel
A will smith-es dzsinen kivül ami irtó über gagyi, nincs vele gond, new generation. Az öregek mindig fikázni fogják az újat, mert a régihez érzelmek kötik, ehhez meg ugye semmi. Túl kell lépni rajta, ez már nem a 20 évvel ezelötti gyerekeknek szól hanem a maiaknak.
1.
1.
Macifasz
És erre mondta Will Smith pár hónapja, hogy ne aggódjunk, a dzsinn eredeti, mindenki által ismert formája jól fog kinézni? Édes Istenem...számomra az egyik legkínosabb dolog, amit Hollywoodtól láttam az elmúlt években. Konkrétan olyan erővel csaptam a fejemre idegességemben, hogy azóta is fáj. :-/ Ez egy Bollywoodi szarhulladék így ebben a formában. Elképesztően nevetséges. Bár mondjuk számomra az összes élőszereplős Disney rajzfilm remake az, és elvagyok keseredve, hogy lesz egy generáció, akinek ezek fognak az eszükbe jutni az eredeti, zseniális rajzfilmek helyett. :-/ Guy Ritchie pedig nyugodtan elmehet az anyjába, hogy eladta magát. Inkább küzdenie kellett volna a King Arthur-ért, vagy meg kellett volna csinálnia végre a Sherlock Holmes harmadik részét. Bár ez nehezebb lett volna, mivel Downey elfoglalt a MARVEL filmek miatt. De ez...EZ?!?! Nincs rá szó rá a magyar nyelvben ami kifejezné, mennyire kikúrt gagyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...