Nevet váltott a Microsoft Studios

  • Írta: szlav
  • 2019. február 11.
  • Biznisz
Link másolása
A Microsoft videojátékos divíziója az egységes brand érdekében a jövőben új néven folytatja a munkálatait. Xbox Game Studios - szokjatok hozzá, ugyanis ilyen elnevezés alatt dolgozik tovább a Microsoft 13 belsős fejlesztőstúdiója!

Minden marad a régi, csak a brand lesz más. Az eddig Microsoft Studios néven ismert videojáték-kiadó és -fejlesztő mostantól maga is felveszi az Xbox márkanevét. A redmondi vállalat 13 játékfejlesztő stúdiója innentől kezdve az Xbox Game Studios zászlaja alatt folytatja a konzolos, számítógépes, illetve mobilos fejlesztést.

Az Xbox név tehát az eddiginél is jobban egybeolvad a Microsoft platformfüggetlen videojátékos ágazatával - a Windows 10 Xbox-alkalmazása PC-re is elhozta a brandet, az Xbox Live pedig hamarosan kiveti hálóját a Nintendo Switchre és a különféle mobilkészülékekre is.

A bejelentés során egyébként biztosították a játékosokat: nagy év lesz ez az Xbox számára! Olyan exkluzívokkal játszhatunk majd, mint a Crackdown 3, a Gears 5, vagy az Ori and the Will of the Wisps, komoly tartalmi frissítéseket várhatnak a Minecraft, a Sea of Thieves és a Forza Horizon 4 játékosai, emellett pedig gőzerővel készülnek az új fejlesztések is, hiszen tavaly hét új stúdióval egészült ki az Xbox Game Studios családja.

37.
37.
godach
#36: Megvédem én a PS-t is ha kell. Nekem is van, volt is mindenféle (azok is megvannak még). Használom is, nap mint nap. Ettől, viszont még nem vették meg a lelkem :D
36.
36.
Duken
#35: Nintendoval kapcsolatban legalább egyetértünk! :)
34.
34.
Bnecne
#31: Olvasd el újra a kommented első felét majd az #1 kommented és meglátod hogy mi a baj vele :P
33.
33.
godach
#28: Engem, moderálni? :D
Két év alatt, egyszer voltam moderálva, pár napja, akkor is azért, mert ugyan így a "fajtád" jelzőt használtam, azokra az emberekre, akik olyanok mit te vagy camgekam. Csípőből gyűlölik a microsoftot és vakon követik a sony-t.
Most is direkt használtam és nem azért, hogy személyeskedjek vagy gyűlölködjek, de sajnos tényleg nem jut eszembe más jelző, ezeknek az egyéneknek a gyűjtőnevére.
Nekem az, hogy valaki IGN-ről jött, ahol felhúzta a kis izéjén a bőrt valami xbox fanatikus, vagy a te magyarázatod, hogy egy PS cím alatt valaki beszólt, nem magyarázat. A többi, hülyeséged meg nem érdekel.
Évek alatt sikerült elkerülnöm ezt a meddő konzol vs konzol vitát, de amennyire te haragszol a stílusom miatt, annyira haragszom én is magamra no meg rátok, hogy sikerült megint ezt kiváltanotok belőlem.
31.
31.
Duken
#29: Engem sem zavar, az Xbox X nagyon penge konzol. Engem az zavar amikor úgy kezdenek el brandekről, fogyasztói termékekről beszélni mintha politikai pártok lennének vagy jótékonysági szervezetek és egyik vagy másik terméknek a vásárlói rosszabbak lennének mert a másik márkát preferálják. Szerintem tök felesleges brandeket gyűlőlni az azt megvásárló embereket meg pláne. Tökre megértem hogy valaki a box mellett dönt de azt is ha a ps mellett. Azt vszont nem hogy pocskondiáznak valakit meg valamit pusztán azért mert neki nem jön be a termék meg a terméket megvásárló emberek...khm, közössége.
29.
29.
Bnecne
Azért itt már nagy a baj.Most titeket mért zavar az,hogy mások xboxon játszanak,illetve a microsoft exkluzívok tetszenek nekik.Mért zavar ez? Személy szerinten engem egy Halo/Sea of Thieves vagy éppenaz általatok le pontozott State of Decay 2 jobban lekött mint a Sony exk-ek(Detroidot nyomtam végig legutóbb).Mert ezek Multira vannak kihegyezve és valakiknekez jobban bejön tartalmasabb(A SOT-ba elég sok tartalmat raktak mielőtt jössz,hogy nincs benne semmi) többször neki lehet ülni,míg a Sony exk-ek mind solok(és ez nem rossz sőt jó játékok),de egyszer kinyomod és felteszed a polcra aztán elégedetten csettintesz hogy ez jó játék volt,de kb soha többet le se szeded onnan(pl.én ilyen vagyok) míg a multi címt többször előveszel és jétszol vele(Nekem a Halo MCC több éve meg van és még most is játszok vele szinte mindennap). Szóvaln nyugodjatok meg,mind a két tábor tudja mért azt a konzolt(-okat) vette meg. Valakinek a Single játékok jönnek meg valakiknek a multi címek.
28.
28.
Duken
#24: Ah szóval azért elégedett a ps4projával mert nincs viszonyítási alapja...azaz xbox oneja...Facepalm. Kwada vegyél boxot tuti megváltozik a véleményed és gyűlölni fogod a sonyt és toxikus közzöségét. Az xbox felhasználóbarát, támogatja az egyszerű falusi embereket és szerető családként ölel karjaidba szolgáltatásaival.- by GODACH akit a GK mint mesterét követi, kinek szava szent, akit elitél az el van ítélve az a megváltozhatatlan abszolút igazság. Ne packáz vel mert akkor csak egy állatfajá válsz.
26.
26.
Duken
#24: Fajtád? Hogy beszélsz Te az emberekkel ilyen hangnemben? Különben nem Kwadat fogják elítélni hanem téged, amilyen hangnemben beszélsz az emberekkel. Egy kicsit azért elgondolkodhatnál azon miért téged szoktak moderálni általában. Egyszerűen képtelen vagy személyeskedés és bunkó viselkedés nélkül reagálni mások eltérő véleményére. Fanatikusan gyűlölsz valamiféle nem létező ps közösséget.
21.
21.
godach
#1: Egyáltalán nem kell az általad említett "ikszbokszfanboynak" lenni.

Megpróbálok úgy példálózni, hogy ti is megértsétek.
Ha van egy bizonyos kenyér, ami legyen mondjuk Zebra Cipó és nagyon finom, de csak a szomszédos faluban kapható, akkor ha nagyon szeretnék enni belőle, mert elismerem hogy finom és megéri az árát, akkor átmegyek, megveszem DE nem örülök neki, hogy a sarki pékségemben nem árulják.
Ellenben, ha én laknék a szomszéd faluban, és bejelentené az eladó, hogy nem fogom látni a szomszédokat reggelente, mert immár náluk is kapható ez a bizonyos cipó, akkor belegondolnék, milyen szar lehetett nekik csak ezért átjönni, és örömmel nyugtázom, hogy immár ő is olyan könnyen, olyan rugalmasan hozzájuthat ahhoz a termékhez, amit én is szeretek és nagyra becsülök mint én.

Ellenben, a te fajtád olyan, hogy ha lehetőséged lenne arra, hogy TE döntsd el, hogy neki is legyen e kapható a falujába, az amit Te is megveszel, akkor azt mondanád hogy NEM!. Költözzön ide, vagy ne egyen. Sőt. Ha nem jön ide, akkor ne csak náluk ne legyen kapható, de ne vehessen itt se.
Ilyenek vagytok. És ez a gond.

(Remélem, sikerült annyira egyszerűen megfogalmazni, hogy megértsétek :/ )
18.
18.
frankdelgado
#11: A 6 os kommentem még itt is kísért? Akkor ki is a mimóza? :)
14.
14.
Back2U
#12: Az Ori nagyon jó, a Crackdown pedig amit eddig láttam belőle egy fun játék lehet, ha nem basszák el.
12.
12.
"nagy év lesz ez az Xbox számára! Olyan exkluzívokkal játszhatunk majd, mint a Crackdown 3, a Gears 5, vagy az Ori and the Will of the Wisps"

LOL

Rohanok is előrendelni, akkora címek ezek, pláne a Crackdown és az Ori, hogy nem tudom kihagyni egyiket se. A Gears is nyugdíjba mehetne már.

Sajnos a Microsoft exkluzív játékai a fasorban sincsenek...
10.
10.
supair
#1: Nagy a szomorúság! Jön az új Halo.-D
8.
8.
Back2U
#4: Ne menjünk vissza óvodába hogy itt állunk "bosszút" könyörgöm.
7.
7.
Fata Morgana
6.
6.
Fata Morgana
#2: Pont az egyik "legbetegebb" PS fanbojtól kérdezed???
5.
5.
crytek
Mindegy. Amíg van filléres és vagy ingyenes game pass azt csinálnak amit akarnak..
4.
4.
Duken
#2: Én is ugyanezt kérdeztem frankdelago 6-os kommentje után a Days Gone cikknél...
3.
3.
frankdelgado
#1: https://youtu.be/iZLOOdl1Ch0
2.
2.
Back2U
#1: Erre most miért volt szükség?
1.
1.
Duken
Szuper lenne ha ráállnak a belső fejlesztésekre. Bár nem tudom hogy az gk némely xbox fanja mit fog szólni ehhez hogy lesznek rá exkluzív címek. Lehet annyira felháborodnak hogy eladják az konzolt hiszen ők gyűlölik a system seller játékokat...Biztos nagy lenne a szomorúság ha jönne új Halo, Alan Wake, Fable vagy valami új IP. Hiszen ezek "exkluzív felhasználóellenes" kirekesztő játékok...Tuti fellázadnak az emberszerető,humánus xbox fanok, hogy a többi konzolra is jelenjenek meg ezek a játékok mert ők a közjót akarják! Lehet egy külön politikai pártot is alapítanak hogy eltöröljék a gonosz exkluzívokat és azok mocskos,antiszociális csatlósait kik nem a közösség érdekeit tartják szem előtt! Hajrá! veszen a kapitalizmus és az egészséges verseny, olvadjunk egybe és örüljünk a homoganizált langyibandi egykaptafa játékoknak amikkel mindenhol,mindenkivel,bármikol,bármin játszhatunk. Oh gyönyörűsége utópia...ja nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...