Dangerous Driving - közelít a Burnout-örökös

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Áprilisban jelenik meg a Criterion veteránjai által alapított stúdió, a Three Fields Entertainment következő játéka, a Dangerous Driving, ami nem meglepő módon szellemi örököse a Burnout-sorozatnak.

Egy teljes évtizede várnak a rajongók arra a pillanatra, amikor az Electronic Arts végre bejelenti a következő Burnout-felvonást. A tavaly márciusban megjelent Burnout Paradise Remastered remélhetőleg egy, az igények felmérésére is alkalmas megjelenés volt, és valószínűleg a Criterion alapítói által létrehozott stúdió, a Three Fields Entertainment következő játékának eredményei is segítenek majd a végső döntést meghozni.

Merthogy az Alex Ward és Fiona Sperry alapította csapat legújabb játéka, a Dangerous Driving a Burnout szellemi örököseként igyekszik betölteni az űrt a stílust kedvelői számára. A játék a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, méghozzá április 9-én. A számítógépes kiadás kizárólag az Epic Store-on keresztül lesz majd beszerezhető.

Ami a játékmódokat illeti, kapunk majd Takedownt, ahol az ellenfeleket kell kiütnünk, a Heathwave, az Eliminator és a Road Rage pedig inkább a pusztításra megy rá. Lesz itt még egy Pursuit nevű mód is, ahol a játékosok rendőröket irányítva igyekezhetnek fülön csípni a gyorshajtókat. Kezdetben 7 különböző helyszínt és 30 teljesen eltérő karakterisztikájú pályát kapunk, és természetesen lesz majd online mód is a végleges változatban.

10.
10.
godach
#8: Nem tudom. Én imádtam a harmadikat és a minap elő is vettem. A CrashBreaker még mindig ütős, mint hogy az Impact Time is, de csak egy sima, graf tuning már nem lenne elég neki, szerintem.
9.
9.
br1Koo
Ja és eddig nyavajogtam az Epic Store miatt. Így hogy az új Burnout is oda jön a Metro mellett már megéri letölteni és használni.
8.
8.
br1Koo
#1: Én nagyon örülök neki hogy a videóból ítélve ismét lineáris utakon fog zajlani a zúzda. Jó bolt a Paradise, de egy idő után elképesztő unalmas tudott lenni, míg a takedown-t ha elővennénk a cibikkel biztosra veszem hogy órákig ellennénk vele. Ezzel csak azt akarom mondani hogy nagyon vártam már egy régivágású burnout-ot modern köntösben.
7.
7.
Aanash
Az Nfs Rivals óta nem néztem rá egy arcade szerű száguldós játékra sem.
Ezekre van még igény?
6.
6.
DarkLord
Ez a fapados szó fogalmát szerintem teljes mértékben kimeríti...nem sokat mutattak, de az épp elég is volt.
5.
5.
br1Koo
VÉGREEEE!!!!!!!!NÉGY!!!!
4.
4.
godach
#2: Most meg akartad nekem magyarázni, hogy kinőttem, holott az igazság ott van a második részének a mondandódban. Van egy bizonyos szint, ami felett érdekelheti az embert :D
3.
3.
crytek
Ez valami határszar... Ehhez képest a Burnaout Paradise a nonplusszüber autos game-ek mindenkori hallhatatlana
2.
2.
Yanez
#1: A Burnout mindig arcade volt, s ez most a játék "folytatása". Ez olyan dolog, hogy vagy kinőtted az árkád stílust, vagy nem. Vagy akár bármilyen stílust szeretsz, ha jól van összekalapálva a game.

Én az évek alatt változtam, így már az arcade és szimulátor autós játékokat sem szeretem. A fél szimulátor ami még képes a képernyő elé szegezni. Ugyanakkor nemrég én is próbáltam az általad említett Burnout részt és igencsak tetszett! Szóval nincs kizárva, hogy az arcade is bejön nekem, ha überül van megcsinálva.
1.
1.
godach
Pont tegnap kezdtük el a fiammal a Burnout Paradise: Remasteredet Xboxon és még mindig mosolyt csal az arcomra, az a törésmodell, ami abban a játékban van. Hihetetlen, hogy még másolni sem nagyon tudják/akarják pedig biztos nem csak nekem tetszik.

Viszont, ez a játék nem tetszik nekem. Minden tekintetben nagyon arcade. Persze, tudom, ilyennek kell lenni, de most arcade vonalon tolom a Flatout: Ultimate Carnage-t és az az élő bizonyíték rá, hogy (valósabb) fizikával is lehet kegyetlen jó arcade stuffot készíteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...