Jason Momoa is csatlakozik a Dűne-reboothoz

  • Írta: szlav
  • 2019. február 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Egyre érdekesebben fest az újragondolt Dűne-film stábja! A hírek szerint az Aquaman és a Game of Thrones sztárja, Jason Momoa is csatlakozhat a színészgárdához, mint az Atreides-ház fegyvermestere.

A Denis Villeneuve (Blade Runner 2049, Arrival, Sicario) rendezésében készülő Dűne-reboot szereplőgárdája egy újabb közkedvelt színésszel bővülhet - jelentette a Variety. A hírek szerint az Aquaman sztárja, Jason Momoa játszhatja Duncan Idaho szerepét, akire a rajongók az Atreides-ház kardmestereként és Chalamet édesapjának jobbkezeként emlékezhetnek.

Az 1965-ös sci-fi regény legfrissebb adaptációjának forgatókönyvét egyébként a korábban említett Denis Villeneuve és Eric Roth (Forrest Gump, A Star is Born) írja, akiknek besegít a Prometheus írója, Jon Spaihts is. A szereplőgárda is egészen impozánsan fest, hiszen olyan neveket szerződtettek le, mint Oscar Isaac, Dave Bautista, Zendaya, illetve Josh Brolin. A premierdátumról sajnos továbbra sem tudunk többet, de mindenképpen nyitva tartjuk a szemünket!

7.
7.
Cooper911
#6: Oké akkor jöhet a Dune II remaster is. :) Bár nem hiszem hogy bármilyen Westwood-os cucc valaha előkerül még az EA kazamatáiból. Kivéve ha gyorsan kell csinálni valami mobilos fo$$-t. :(
6.
6.
GAMEROD
Ennek alkalmával a Dune nevű holland technocsapat is tol egy reboot-ot, ami köztudottan a játék/filmről kapta a nevét.
5.
5.
CitromH
#2: Vagyis tökéletes Harkonnen... :)
Nem értem mi a bajod.
4.
4.
Azta, ha Jason Momoa lesz benne, akkor tuti megnézem. Stargate: Atlantis óta nagy kedvenc :)
3.
3.
jani091
Szerintem az agilis, fürge pengemester Idaho szerepére sokkal jobb lenne Oscar Isaac. Ez a Momoa valahogy túl brutálisan néz ki. Inkább valami Fedaykin, vagy Sardaukar szerep állna jól neki.
2.
2.
Batman
Ezt a majmot felesleges filmbe tenni, pocség színész és a viselkedése is alpári.
1.
1.
BrockSamson
Nem mondom, hogy Villeneuve a tokeletes rendezo, de eddig mindenhez alazattal es tisztelettel nyult, szoval johet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...