Állítólag új Transformers-játék van készülőben

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 18.
  • Pletyka
A TFW2005 oldal szerkesztői szerint vadonatúj Transformers-játékon dolgozik a Certain Affinity csapata. A játék állítólag Transformers Online néven fut és külső nézetes akciót ígér.

Az alapvetően külső beszállítóként besegítő, Austinban székelő Certain Affinity csapata ezúttal most teljesen önálló játék fejlesztésén dolgozik. Legalábbis a TFW2005 oldal szerkesztői arról számoltak be, hogy a Halo és a DOOM multiplayer módját is készítő, de a Left 4 Dead munkálataiban is résztvevő stúdió ezúttal egy új Transformers-játékon dolgozik.

A szóbeszédek szerint a Transformers Online néven futó projekt multiplayer-orientált cím lesz, és a Transformers: War for Cybertronhoz, valamint annak folytatásához, a Fall of Cybertronhoz hasonlóan egy külső nézetes akciójátékra számíthatunk. Mivel a csapat alapvetően PC-re és konzolokra fejleszt, nem hinnénk, hogy valamilyen mobilos próbálkozásról lenne szó.

Érdekesség, hogy Transformers Online címmel egyébként létezik már játék, méghozzá Kínában. Ezt a Tencent fejleszti és 2017 óta bétaállapotban van.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...