Anthem - gondok vannak a quickplay móddal

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 19.
  • Hír
Link másolása
Akik előfizetői a Origin Access Premiernek, azok már javában nyúzhatják a BioWare legújabb játékát, az Anthemet, aminek bizony akadnak még problémái. Például a quickplay lehetőség, ami elég sokszor meg tudja tréfálni a játékosokat.

A BioWare legújabb játéka, az Anthem ugyan csak most pénteken jelenik meg, de azok, akik előfizetnek a Origin Access Premierre, már a teljes változattal játszhatnak, míg az Origin Access Basic és az EA Access előfizetőinek egy 10 órás próbaváltozattal kell beérniük. A korai hozzáférésnek persze árnyoldala is van, ilyenkor ugyanis könnyebb belefutni olyan problémákba, amelyek esetleg a játék fejlesztése során nem buktak felszínre.

Sajnos több ilyen is akad. Az egyik játékos a Twitteren jelezte, hogy a quickplay lehetőség több alkalommal is olyan véletlenszerű küldetésekbe dobta, amelyeket korábban még nem teljesített. Ez azért problémás, mert a történetben elég nagyokat lehet így ugrálni (akár az utolsó küldetést is megkaphatjuk) és lelőni a poénokat, másrészt könnyen előfordulhat, hogy az aktuális kihívás jóval nagyobb szintet követel meg, mint amellyel éppen rendelkezünk, így pedig esélyünk sem lesz.

Jellemző és visszatérő probléma még, hogy a játékosok életereje véletlenszerűen csökken. A BioWare állítja, csak egy sima UI-problémáról van szó, a játékmenetre nincs hatással, de a rajongók közül többen is állítják, hogy ők egészen mást tapasztaltak. Emellett az is előfordulhat, ha csapatban játszva elhaláloznak néhányan, de a küldetést sikerül teljesíteni, a végén kapott jutalmakból csak az életben maradtak részesülnek.

A játék producere, Mark Darrah a Twitteren elmondta, ismerik a problémákat, és bár nem mindegyikre van egyelőre megoldásuk, dolgoznak a hibák kijavításán.

Az Anthem PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg.

20.
20.
Zarache
#19: Jaja aki esz erveket hoz fol az fanboy. Aki meg ugy viselkedik mint egy kisovodas az a realista ugye?
Gondolom durcas vagy mert elmaradt a mai delutani alvas es meg nasi se volt a bolcsodeben. Legabbis az alacsony szintu trollkodas es vileskedes ezt sugalja.
19.
19.
Ooorky
#18: Blablabla.
Azért erőlködsz annyira, hogy mindenre válaszd adj és mindenki arcába told a fanboyságod :D
18.
18.
Zarache
#17: Verszivastol messze alsz te meg. :D
Ahhoz ertelmes trollkodas kenne, de te csak kozhelyekket puffogtats amit a letezo osszes jatekra ra lehet aggatni.
.
A Story meg jo volt. Nem egy BioWare szint(ME 1-2,Kotor vagy Baldurs szeriat nem uti meg csak ME 2 bizonyos reszeit.) mivel ahhoz meg kell hozza adni, de sok single player gamet storyja meg ezt a szintet se uti meg. Gondolok itt pl a RDR 2-re, de ott ugye a stilus miatt mar varhato volt hogyan megy a cselekmeny.
15.
15.
Ooorky
#14: Mit lehet ebben spoilerezni? Csak nem azt, hogy rövid, unalmas repetítiv?
14.
14.
Zarache
#13: Redditet is olvasom ami spoiler mentes. De olyan ember aki csak a hater echot nyomja zero tapasztalattal az csak siman troll.
13.
13.
Ooorky
#12: Reddit-et már nem olvasod? Vagy azt is ellepték a hater-ek akiknek a véleménye nem számít? XD
12.
12.
Zarache
#5: Pentek ota jatszom vele es folyamat olvasom a discordot. Vannak problemak ez teny, de semmivel se tobb mint barmelyik online jatek indulasanal. Viszont az latom, hogy erosen felnagyitanak barmilyen problemat a streamerek,youtuberek,mediumok es azok az olvasok akik nem is jatszottak a jatekkal. Megis azt a tenyt sokan elfelejtik, hogy a jatek csak 22.-en fog megjlenni.

Esetleg ha akarsz sajat tapasztalatott irjam ram originen ( Zarache87 ) es tudok adni 7 napos trialt amiben van 10 ora gameplay. Igy megtudod nezni te magad milyen a game es milyen problema van nalad. :D
Nalam pl folyamat HDR-ben indul fullscrean ezert borderlessben tolom.
11.
11.
IntegráltMalyom
En pentek ota tolom napi 2-4 orat. Tobbszor olvasom a reddit anyagokat, latom a sok panaszt. Tapasztalom a hianyossagokat, megis minden nap visszaterunk. Igaz nem fizettem teljes arat, Originnel "ingyenes". Emlekszem milyen volt Warframe, The Division indulaskor, es mennyire jo jatekok lettek beloluk. Jatszttunk szepen ahogy jottek az ujitasok, visszatekintve nem is volt olyan veszes. Nem, nem kellett volna Anthemet kiadni igy. Nem erzodik hat ev fejlesztes. Sokszor nevetunk milyen baromi egyertelmu dolgokat hagytak ki belole, viszont a harc mindenert karpotol. Toltesi ido? SSD-n nem veszes. Aki jatszik PS4en vagy X-en, latott mar rosszabbat is.
Egyetertek mindket oldallal, en jatszom tovabb mert baromira elvezem a harcot, repulest es felfedezest. Ha ilyen marad, kar erte, ha jobb lesz, nem szeretnem kihagyni a valtozasokat :) Regimodi vagyok tudom...
10.
10.
ollie92
#6: Nézd, jól tetted. A játék még nincs befejezve és mivel ezt is a szaros live service platfromra tették, kell még fél év mire jó lesz. Akkor már talán megkapod már simán 10k alatt is.
6.
6.
Batman
Sajnos én is visszamondtam. A VIP demót elnéztem nekik, hogy 6 héttel ezelőtti build, de ezt már nem tudom tolerálni 19 ezer forintért.
5.
5.
RetecH
Nagyon sajnálom, hogy ez lett végül a játékból. A repülés és a harcokat baromira élveztem, de annyi problémát hallani péntek óta a gameről, hogy nem tudom rávenni magam a megvételére. Remélem fél-egy év múlva ez is vállalható állapotba kerül, ahogy az a game as a service modelt követő daraboknál lenni szokott.
4.
4.
ollie92
#3: na, ez egy igazán bölcs meglátás !
3.
3.
mephi
Tegnap egyik kedvenc streamerem ezzel a játékkal játszott, kb az első fél órát néztem meg nála, ami a játéknak a betanító része volt. Meg kell mondjam a játék tetszett, szép volt a grafika, de engem igazából a mozgás, repülés és környezet hármas nyűgözött le.
De aztán eszembe jutott, hogy mennyi panasz van a játékra, és, hogy a Bioware a fejlesztő... (Hol van már a Baldur's Gate.) Szóval ismét elérték (beleértem a fejlesztőt és a kiadót is), hogy ezt a játékot még egy évig nagy ívben elkerüljem. Majd ha kigyomlálják a hibákat, akkor megveszem, fele ennyiért... pedig kiadnék érte többet is.
Az Origin Access Premier előfizetés meg az EA legszebb húzása, megveszi a játékos, hogy ő lehessen a teszter, fizet azért, hogy hibákat keressen, és hasonló bosszúságot élhessen át mint amiket a cikkben írtak... és ez nem fog változni.
2.
2.
Batman
#1: Mi a köze a logikai bukfenceknek a teljesítményhez?
1.
1.
ollie92
Shifty, mégis honnan veszed ezt a hülyeséget ? Hiszen Pacsirta és a delegációja megmondta, hogy röccenés nélkül működik ! Neki és a haverjainak is ! Ne hozz már le légyszíves olyan cikket, ahol több ezer ember panaszkodik a probléma miatt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...