Black Ops 4 - ma indul az Operation Grand Heist

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 19.
  • Letöltés
A mai napon elrajtol a Call of Duty: Black Ops 4 első szezonja, ami a Rainbow Six: Siege mintáját követi, vagyis a következő napokban több fronton is megújul és kibővül majd a játék.

Hivatalosan is bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4 első szezonja, az Operation Grand Heist, ami pontosan ugyanazat a koncepciót követi, mint amit a Rainbow Six: Siege korábban bevezetett a saját évadaival. A csomag több fronton is megújulást hoz, így a szokásos új fegyverek, új perkek mellett a multiplayer mód és a Blackout battle royale-mód is kap majd újdonságokat.

A kompetitív multiplayer szekció a szokásoknak megfelelően kap egy új játékmódot, a One in the Chambert, amiben minden játékos három élettel és egyetlen golyóval megtöltött pisztollyal vág neki a körnek. Akinek sikerül valakit megölnie, az egy-egy extra tölténnyel gyarapodik. Emellett befut egy új specialista is, az Outrider, aki íjának köszönhetően a csendes gyilkolásban hisz. Továbbá a Blackout kap egy teljesen új helyszínt, a Ghost Townt, ami lényegében a rajongók számára jól ismert Outlaw és Buried szerelemgyereke. A battle royale-mód emellett egy teljesen új játékmódot is kap, a Hot Pursuitot, illetve három teljesen új vezethető jármű is helyet kap a csomagban.

Folytatódik a Zombies játékmód is, ahol ezúttal a Pentagon falai között kell 30 körön keresztül kitartanunk, de kiegészül a Black Market is, továbbá rengeteg új perk, további helyszínek is a csomag részét képezik majd.

Ezek is érdekelhetnek

29.
KRAT0S
#20: COD hír alatt "játék meg "felnőtt jelző + az avatarod... Na az a "lol
27.
A Jeti
Végre, újra jó a loot-rendszer.
26.
shatterhand
#22: Gondolom a Battlefield=ferrarira celzol. Ez durva. Akkor inkabb vmi kinaban gyartott utánzat lehet. Kivul csilivili, a belseje meg szetesik:))
25.
Nyarlako
#24: Mondjuk anno a wow guideomban raid alatt felnött emberek kezdték egymást kurvanyázni mert hiába volt loot szabály annyira kellett nekik az a szar. És fél óráig várhatott 8 másik ember.
24.
Batman
#23: Codon belül is össze tudnánk, hogy kinek mi a kedvenc kasztja, pályája, pályán belüli fegyvere, skinje stb. Csak béke ne legyen tudod :D
23.
Nyarlako
#22: Nekem kívülállóként inkább lada vs skodának tünik a dolog. De majdnem vicces látni min össze tudnak veszni felnött emberek a kommentekben.
22.
Batman
#20: Én nem állítottam, hogy a Blackout egy fos(bár ps4-en ps3 grafikája van), de te hardcore cod fanként magyarázod, miért jobb a lada a ferrarinal.
21.
Nyarlako
20.
JackBauer7
#11: Hát persze, persze! Egy COD cikkben hype-oljátok az Apex-et és én járok rossz helyen. Nyomassátok azt a mesegarfikás fost és a komoly játékokat hagyjátok a felnőttekre! Ha nem érdekelne benneteket a Blackout, akkor nem ide írogatnátok, ahogy én is messze elkerülöm a pubg és apex posztokat! LOL
18.
Lorthirash
#16: Szerintem tanuljatok meg olvasni, gyakoroljátok szövegértést, ugyanis én azt írtam hogy realisztikusabb, nem azt hogy realisztikus, nagy különbség és ez igaz is.

Egyébként meg ismerem tarkov-ot és érdekel is, de még nincs kész.
17.
Huf93
#10: Szánalmas aki a codot védi de aki isteníti BFet az se jobb :D realsztikustól azért messze van :D
Jah van rendes pálya kb 5 db :D
Meg belerakták végre a coopot is nyonhatod haverokkal botok ellen óriási ötlet :D
16.
Dave567
#15: Ott elvérezne a kisgyerek, de szerintem nem is kell válaszolni a hülyeségeire, látszik, hogy nem 100-as, már abból is, hogy realisztikusnak mondja.
Vagy a kár az Insurgency: Sandstorm is ki próbálhatja....
15.
s4jtqkac
#10: Gyere játsz tarkov-t ha szerinted a battlefield meg a cod nem egy kategória.
14.
shatterhand
#12: Apex egy kifinomult blackout járművek nélkül kisebb pályán.
13.
Lorthirash
#12: Én valószínűleg soha nem fogok újra codot venni semmilyen formában.
12.
Lorthirash
#3: A cod BR módja csak egy egyszerű pubg klón, az Apex viszont nem is akar pubg lenni ezért is sokkal jobb.
11.
Batman
#3: Papi ne röhögtess! Megvetted 30 ezerért ezt a quake 3 motorra épülő toldozott-foldozott tömeggyártot játékot és próbálod itt megmagyarázni, hogy jobb mint az Apex? Rossz helyen jársz.
10.
Lorthirash
#9: Battlefield csak annyiban különbözik hogy realisztikusabb , meg vagy 2 generációval előrébb van, grafikában és audio élményben.
Vannak rendes pályák játékmódok BR nélkül is jó játék 4x annyi fegyver van. Igazad van végül is ugyanaz.
lol :-)
9.
shatterhand
#7: Blackout resze miota arenashooter? A multi az igen, az az. De a Blackout tök más. Még a snipernek is kell távolságot figyelnie ,ahogy az Apexnal is. Igy meg a Battlefield csak olyanokban kulonbozik ,hogy több jármű, vmi rombolhatosag, meg a motor. De ugyanugy casual az is. Pont olyan arkad lövölde az is mint a masik kettő.
8.
Ooorky
#6: Neki mindegy, lassan Mario hírek alá is leírja ugyanazt a 3-4 kommentet a bfv-ről...
7.
Lorthirash
6.
shatterhand
#4: Blackoutrol van szó,nem a multis kispályáról. A kettő nem ugyanaz
5.
Lorthirash
#4: A BFV multi szerintem most jobb bármelyik fpsnél hiába húzták le a játékot sok helyen, ez az igazság, senki nem tud belekötni multiba és ez a Battlefield lényege.

Kíváncsi leszek mit hoznak ki majd a BR módból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...