Ingyenes a Thimbleweed Park

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 22.
  • Akció
Link másolása
Az Epic Games Store roppant mód komolyan veszi a Steam elleni hadakozást, így egyes címek exkluzivitásának megszerzése mellett még ingyen játékokkal is kedveskedik a felhasználóknak. Ezúttal a Thimbleweed Parkon a sor.

Csak remélni tudjuk, hogy két platform közt egyre inkább eldurvuló küzdelemnek hosszú távon olyan eredményei lesznek, melyek a játékosoknak és a fejlesztőknek is egyaránt kedvező, ám annyi már biztos, hogy a folyamatosan érkező ingyenes játékokkal rövid távon a felhasználók jól járnak. Az elmúlt hetekben az Axiom Verge-et szerezhettük be ingyenesen, amit olyan címek előztek meg, mint a Jackbox Party Pack és a What Remains of Edith Finch, és az újonnan érkező cím esetében sem lehet okunk a panaszra.

A tegnapi naptól ugyanis ingyen tölthető a legendás LucasArts-játékok hangulatát idéző Thimbleweed Park. A point ’n’ click kalandjáték története 1987-ben veszi fel a fonalat egy vidéki kisvárosban, ahol két szövetségi nyomozó életét követhetjük figyelemmel, akik egy titokzatos gyilkosság körülményeit próbálják felderíteni. Az alkotáson egyébként olyan legendák dolgoztak, mint a Maniac Mansion készítői, Ron Gilbert és Gary Winnick, szóval a szórakozás garantált.

És hogy mit tartogat a jövő? Nos, a Thimbleweed Park egészen március 7-ig lesz elérhető, amikor helyét átveszi a Slime Rancher, melyben apró zselészörnyeinket nevelgethetjük majd kedvünkre. Az ingyenes Thimbleweed Park az alábbi linkről szerezhető be.

14.
14.
crytek
Na -1 game a bundle várólistámon....

....Close to the Sun: Epic Game Store exkluzív lett ...
13.
13.
markoci555
Akkor most ez irónia akar lenni? "Roppant komolyság" egy ilyen játékkal? Nem a játékot akarom leszólni, csak ez nem egy hú de népszerű cucc, szerintem a legtöbb tizenéves fortnite-ból azt se tudja mi az a maniac mansion, aki meg tudja epic store-on kívül és szereti, az meg valszeg beszerezte akár egy leárazáson
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...