Lebegő városokkal támad az Airborne Kingdom

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Peter Jackson Ragadozó városok című alkotásában a városok gurultak, az Airborne Kingdom viszont még erre is rálicitál, és a fellegekbe repít minket. Repülő városkák, mérnöki egyensúlyozás és varázslatos atmoszféra vár ránk.

A városmenedzselős játékokban a központi szerepet általában az egyensúly kapja. Ahhoz, hogy jó vezetők legyünk, meg kell tudnunk teremteni az egyensúlyt a diplomácia és hadakozás, a kultúra és termelés, valamint a zsarnokság és az anarchia közt. A The Wandering Band stúdió vadonatúj alkotásában is fontos szerepet kap az egyensúly, de nem úgy, ahogyan azt gondolnánk.

A játék során a sivatag feletti fellegek közt vitorlázó településünk ügyes-bajos dolgait kell intéznünk, amit ha jól csinálunk, akkor folyamatosan újabb és újabb lakosok csatlakozhatnak hozzánk. Azonban ahogyan a lebegő városunk létszáma nő, úgy az új épületekkel az egyensúly is kibillenhet, amit légballonokkal, óriás propellerekkel és hatalmas légterelőkkel próbálhatunk visszaállítani.

Ha csak egy pillantást is vetünk a játék előzetesére, akkor láthatjuk, hogy milyen egyedi alkotással gazdagodhatunk majd, szóval akiknek bejön az Anno-széria, a Frostpunk vagy a Sunless Skies, azoknak mindenképpen érdemes lesz odafigyelni az Airborne Kingdom érkezésére. Megjelenési dátumot egyelőre még nem tudunk, de a hivatalos rajtra várhatóan 2020-ban számíthatunk PC-n és Macen.

2.
2.
Slik
nagyon hangulatos
howls moving castle
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...