Anthem - sokat változott a látvány 2017 óta

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 25.
  • Videó
Link másolása
És nem igazán a jó irányba. A BioWare alkotásánál, noha rengeteg izgalmas újítással rendelkezik, a megjelenés előtti időszakban kétségtelenül a grafikája kapta a marketinges főszerepet. Éppen ezért is lehet fájó a drasztikus visszaesés.

A Nick930 nevű YouTubernek köszönhetően aprólékosan összehasonlíthatjuk a 2017-es E3 során bemutatott, akkor még játékmeneti látványnak titulált részleteket tartalmazó előzetest, és a múlt hét során megjelent végleges alkotás PC-s verziójának ultra részletességű látványvilágát. Sajnos a különbség ezúttal hatalmas lett.

A helyzetet ráadásul csak tovább rontja az, hogy az EA állítása szerint a szóban forgó E3-as videóban a játékot Xbox One-on futtatták. A DSOGaming írói szerint ez biztosan nem fedi a valóságot, hiszen elég csak egy pillantást vetnünk a játék 4K-s felbontáson futtatott maximális részletességű felvételeire, melyek még így is azt a hatást keltik, mintha egy komplett generációval maradnának el az eredeti trailer grafikájához képest.

A változások ráadásul szinte minden részét áthatják a játéknak, minden téren jóval kevesebbet kaptunk, mint amire a trailer alapján számíthattunk; a főhadiszállásunkként szolgáló Fort Tarsis sokkalta élettelenebb, sokkal kevesebb az apró részlet, illetve a fényhatásokat is jelentősen lebutították. A visszafogott látvány mellé pedig a töltési idő is megnőtt; 2017-ben még egy megszakítás nélküli nyílt világú játékot ígértek, mostanra viszont a játékosok folyton-folyvást a töltőképernyőbe ütközhetnek.

28.
28.
ollie92
#27: Odyssey meg cca 450 évvel az Origins előtt játszódik...Állandóan ugrálnak az évek, ezért senki se lehet biztos benne. Az 1800-as év végi London után meg vissza küldtek Krisztus elé. Inkább azért volt érdekes, mivel az Originst a rajongók kérésére vitték Egyiptomba. A japós vonalra is hatalmas az érdeklődés. Egyszer biztosan kihozzák azt is.
27.
27.
Ooorky
#24: Feudális Japán 1200-as évektől volt, hogy jönne ókori Görögország után?

26.
26.
ollie92
#25: Ejnye ejnye. Csak megkérdeztem, hogy édesanyja jól van-e.....Erre te itt neki kezdesz mocskolódni. Anyukád jól nevelt téged !
25.
25.
Aloy0703
#19: Ejj gratula a szülöknek, szepen megtanitottak beszelni.Az alma nem esik messze... Valszeg a ö szajuk is mocskos primitiv.
20.
20.
Ooorky
#19: Erre mi szükség volt?
19.
19.
ollie92
#18: "Szinte borítékolható volt az ókori Róma, ha bejártál történelem órákra... Anyád hogy van ?
18.
18.
Sandic1994
#13: Mily meglepő. Szinte borítékolható volt az ókori Róma, ha bejártál történelem órákra. A kérdés inkább az, mi lesz azután. Talán a skandináv középkor a vikingekkel.
17.
17.
Ooorky
#9: Other Joe sztorizgatásánál meg kellett állítanom a videót, annyira röhögtem.

Ez végre egy jól sikerült videó, mint a régi szép időkben.
16.
16.
bAguziB2
#15: Tudnak vele mit kezdeni, mert már az early access launch óta is javult a helyzet, csak idő kérdése a továbblépés.

yilván vannak gondok, de a lehúzó értékelések messzemenően túlzásba esnek az Anthemmel kapcsolatban, mondom ezt 75 óra played után...
15.
15.
Batman
A töltőképernyővel nem fognak tudni mit csinálni. Alapjában hoztak rossz döntése, mikor Frostbite alatt áltak neki a projektnek. Az összes frostbite játék sokat tölt, nfs, battlefront, fifa stb. Viszont azért ezen most ledöbbentem, szép a mostani látvány is, de ehhez képest sehol nincs.
14.
14.
AfterLife
#12: A töltőképernyő szerintem a legkevesebb, ennél sokkal, de sokkal durvább bajok is vannak.
13.
13.
ollie92
Srácok, tegnap jött ki leak, hogy a 2020 Assassins Creed az ókori Rómában fog játszódni.(AC Legion) Ismét 2 karaktert kapunk : Cassius & Lucia. Csak még nem lehet tudni, hogy az Odyssey féle választás, vagy a Syndicate-ben használt szerep cserélős. Várhatóan az új XBOX nyitócímei között is ott lesz, de a jelen genre is kapható.
12.
12.
ollie92
Dühös Jóska tesztje odabasz ! :D Most komlyan, az a sok töltő képernyő nagyon gáz. Nem elég, hogy sokszor, de sokáig is tart.
11.
11.
shatterhand
Alien colonial, meg Watch dogs ota pedig különösen figyelnek arra, nehogy per legyen belőle. Nem csodalkoznek,ha itt is lenne.
A játékkal nincs bajom. Csak rosszul volt promozva. Amugy f2p lenne a semmiből kurvasokan tolnák ezt is. Ennyit számít a félrevezetés, hájpolás.
10.
10.
shatterhand
#7: Ami promoztak a C3at rombolás az ugyanúgy benne van?
9.
9.
AfterLife
Akkor ide is: Akit érdekel, nézze végig az alábbi videót (Angry Joe videotesztje). Utálom ezt a csávót a túltolt színpadiassága miatt, látszik rajta, hogy imád a komoly hibákról beszélni, de nagyon szépen megfogalmazza, hogy mi a baj ezzel a játékkal és hogy mi lett volna a megoldás rájuk.

https://www.youtube.com/watch?v=8AJsKyh0x7w
8.
8.
Goofey84
Azt nem értem miért nem tesznek a játékokba extrém ultra beállítást, ami az e3 részletesség lenne és így akinek bírja a gépe az élvezhetné ezt a látványt.
5.
5.
Duken
Hatalmas csalódás nálam a játék! Elcsesztem 20 rugót erre a fosra!
3.
3.
hedzsooo
Valamilyen szinten mindenkinél bevett szokás, viszont vannak akik azért ezt rendesen "túltolták" már párszor, ld. EA és Ubisoft játékok E3 demói elsősorban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...