Késve jön Switchre a Saints Row: The Third

  • Írta: fojesz
  • 2019. február 26.
  • Csúszás
A Nintendo Switch óriási népszerűségnek örvend, ezek után nem meglepő, hogy a kiadók és fejlesztők lelkesen túrják a játékkatalógusukat a hibridkonzolra portolható címek után kutatva. A Deep Silver egy Saints Row-játékkal jelentkezik hamarosan.

A Saints Row: The Third portját még a tavalyi Gamescomon jelentették be, és bár az eredeti tervek szerint a jövő hónapban lett volna esedékes a premier, a Deep Silver brit részlege a Twitteren kürtölte szét, hogy valamivel később, május 10-én kerül boltokba a Nintendo Switch-változat.

A játék egyébként a The Full Package alcímet viselő kiadással költözik be a kiotóiak masinájára, ami azt jelenti, hogy alapjáték mellett minden megjelenés után érkezett kiegészítőt is megtalálunk majd a dobozban lapuló kártyán. Azt sajnos még nem árulta el a Deep Silver, hogy milyen egyéb extrákra számíthatunk - már ha egyáltalán.

Ezek is érdekelhetnek

2.
Macifasz
#1: Egyetértek, pedig nagyon vártam a 4. részt, de hatalmas csalódás volt. Ezt viszont tuti beszerzem Switchre is, ott is akarok egyet zúzni. :-D
1.
Nyarlako
Ez volt a legjobb rész, utána sajnos lefelé indult.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...