Overwatch - bemutatkozott az új support karakter

  • Írta: fojesz
  • 2019. február 26.
  • Letöltés
Link másolása
A BlizzCon óta nem kapott új karaktert az Overwatch, a legutóbbi support pedig Brigitte volt, aki durván egy éve lépett be az életünkbe. A Blizzard most lerántotta a leplet a lövölde soron következő hőséről.

Az új hős neve Jean-Baptiste Augustin, és bár a képességeiről még nem tudunk semmit, az eddigiek alapján egy olyan healert kapunk, aki történetesen a harcból is tisztességesen kiveszi majd a részét. A karakter nemsokára megérkezik a tesztszerverekre, és addig ugyan biztosan okosabbak leszünk, egyelőre be kell érnünk az eredettörténetét taglaló videóval:

Baptiste Haitiről származik, és milliónyi társához hasonlóan az Omnic-háború alatt veszítette el a szüleit. A Karibi Koalícióhoz csatlakozva kapott katonai kiképzést, a háború végével azonban nem tudott mit kezdeni az életével, és a Reaper és a Doomfist alapította zsoldoscsapathoz, a Talonhoz szegődött. Végül itt sem találta meg a számítását, Baptiste lelépett a zsoldosoktól, akik persze azonnal hajtóvadászatot indítottak utána: mivel túl sokat tud, így élve vagy halva, de meg kell találni!

8.
8.
PapaYeti
#7: Igen de kicsit olyan mintha egy klaszikus sakk játékhoz csináltak volna videókat.
A fekete király ármánykodik és a fekete királynéval harcol a hatalomért... miközben a játék során ugyan úgy lépked előre mint a fehér tök mindegy a videóban mit mókólt... .
De nem akarom túl ragozni és nem is azt mondom hogy rossz csak hogy nekem valahogy üres a sok mozi meg képregény ellenére. Értem én hogy történetet raknak alá és ez jó csak hát ... nahhh inkább másra pazarlom az időmet :) .
7.
7.
Firsttime
#4: Nem tudom. Engem a videók nagyon megfogtak. Rein vidi főleg. Nekem bőven elég ennyi lore. Azt meg hogy a loret szembeállítjuk a játék mechanikával számomra fura gondolatmenet.
5.
5.
hege
#4: Nem vagy vele egyedül ezzel a véleménnyel. A baj ott van szerintem, hogy nincs valami kampány része a sztorinak vagy egy eredettörténet amit játszani is lehetne. Ehelyett az van amit az első hozzászóló tűélesen és nem mellesleg szellemesen leírt.
4.
4.
PapaYeti
#2: Szerettetheti meg. Pont ezt találom nagyon érdekesnek ebben a játékban, hogy szép a világ, minden karakter egyedi, jól kidolgozott sztorik meg kis képregények... játszottam is vele sokat, de ennek ellenére üresnek éreztem ezt a nagyon "gazdag " világot. Ennek mi az oka? azt nem tudom. Én arra fogtam, hogy minden profi de a lélek hiányzik belölle. Nem lehet jó karaktereket csinálni "közvélemény kutatás alapján" de lehet hogy csak én vagyok érzéketlen a finomságokra.
2.
2.
Firsttime
#1: De a hozzá adott lore szeretteti meg veled a karaktereket.
1.
1.
Batman
Bírom az overwatchban ezeket az aranyos sztoriakt, meg az intrót is ahol Winston hangoztatja hatásvadász zenék közepette, hogy valamit tenni kell az elnyomás ellen, közben a játék meg arról szól, hogy egymást lövöldözzük mint valami debil :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...