Bemutatkozott a Pokémon Sword & Shield

  • Írta: szlav
  • 2019. február 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo a mai napon bejelentette a Pokémon Sword és Shield játékpárost, a zsebszörnyek nyolcadik generációja az idei év végén futhat be Nintendo Switchre. Lássuk a legújabb pokémonokat és az új helyszínt!

Ma 23 éves a Pokémon, ennek alkalmából pedig a Nintendo bejelentette a franchise legújabb játékát! A hagyományokhoz illően ezúttal is kétféle kiadásban, Pokémon Sword, illetve Pokémon Shield néven fut majd be a Nintendo Switchre szánt játék. A helyszín ezúttal Galar képzeletbeli régiója lesz, ami leginkább Angliára emlékeztethet minket.

Új pokémonokból sem lesz hiány, hiszen a játék egy teljesen új (szám szerint a nyolcadik) generációt mutat be. Az első három szörnyecskéről már most lehullott a lepel, őket láthattátok a fenti videóban is. A tüzes pokémonok gárdáját Scorbunny, a víztípusúakat pedig Sobble erősíti majd. A triót Grookey, a majomszerű fűpokémon teszi kerekké. Ha kíváncsiak vagytok a Pokémon Direct teljes bemutatójára, akkor azt ide kattintva megtaláljátok.

 


A Pokémon Sword & Shield megjelenésére még az idei év vége folyamán számíthatunk. A játék kizárólag Nintendo Switchre érkezik.

4.
4.
zsocc-nrg
De vártam már az igazi régivonalas folytatásokat! Azt hiszem ebbe is beleölök pár száz órát, a régiekkel is így voltam :D
3.
3.
fubenalvo
Remélem kicsit több kihívás lesz benne mint a Let's Go-ban volt, az nagyon nagy csalódás volt :/
2.
2.
Ooorky
#1: Miért mire kellene, hogy fejlessze a Nintendo? Villanytűzhelyre?
1.
1.
t0mchee
Várós :D Bár félek ez is csak switch exkluzív lesz ofc :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...