Jön a Star Trek: Discovery harmadik évada

  • Írta: szlav
  • 2019. március 1.
  • Cooltúra
Link másolása
A második évad derekánál tartó Star Trek: Discovery egész remekül szuperál, így a CBS egy harmadik évad erejéig is megújította a sci-fi sorozatot. Az élen álló Alex Kurtzman mellé egy új showrunner is betársul.

A Star Trek: Discovery első évada nem vett le minden régi vonalas trekkie-t a lábáról, hiszen az új irányvonal merőben eltért a korábban megismert sorozatok jellegétől. A CBS azonban kitartó volt, a kitartás pedig kifizetőnek bizonyult, a második évad eddigi részei ugyanis jóval pozitívabb fogadtatásban részesültek. Ennek köszönhető a nemrég érkezett hír is, miszerint a CBS All-Access zászlóshajójává vált Discovery a jelenleg futó szezon után is visszatér. 

A harmadik évad során valamelyest átalakul a sorozat vezetői struktúrája is. A jelenlegi showrunner, Alex Kurtzman mellé betársul az élen Michelle Paradise is, aki a második évad közepénél csatlakozott a csapathoz íróként és producerként. Kurtzman elárulta, hogy Paradise ismerete és szeretete a Star Trek univerzumával kapcsolatban az egész csapatnak hatalmas energialöketet adott.

8.
8.
BrockSamson
Nem hasonlit a klasszikus Star Trekre: szakitottak a korabbi sorozatok eroltetett epizodikussagaval, az evad tobbe-kevesbe egyetlen tortenet szalra van felfuzve, ez vagy bejon vagy nem, az biztos, hogy porgosebb lett.

Viszont a latvany, a fenykepezes, a jelmezek es a CGI film minoseguek, es bar a szineszeket es a modorossagot visszafoghatnak, osszesegeben szerintem elvezetes.

Minden masra meg ott az Orville.
5.
5.
HMoody
#3: "Van olyan szinvonalu mint az uj filmek?"
Ez ugye vicc? Az új jjabramsos förmedvényeknek köze sincs a startrekhez. Ahogy a Discovery első évadának se. Most épp azon erőlködik a második évad, hogy ezt rendbehozza.
4.
4.
vincentvega
#3: Van úgyhogy nézd nyugodtan, lens flare is van benne legalább annyi :D
3.
3.
Anti4730
Jo ez a sorozat? Van olyan szinvonalu mint az uj filmek?
2.
2.
godach
Ejjj, én nekikezdtem ennek a sorozatnak a 2009-es film hatására (addig kimaradt a star trek világ) de az eredeti, tehát TOS széria felénél járok még.
Annyira ugranék erre az újra, hogy az valami hihetetlen, de már az Enterprise idejében is győzködtem magam, hogy reggeli készítés közben, ha mindig megnézek egy részt, akkor alig 10 év alatt, fel fogok zárkózni :D
1.
1.
_Tappancs_
Eddig a második évad nagyon jó, sokkal jobb mint az első, pedig az se volt rossz .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...