Interpoint - utazás a párhuzamos világokba

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Interpoint egy belső nézetes, misztikus elemekkel megtámogatott, sci-fi környezetben játszódó pszichológiai horror lesz, ahol párhuzamos világok között utazgatva kell megfejtenünk a játékbeli rejtélyeket.

Az Interpointban Harry G-t alakítjuk majd, egy tudóst, aki részt vett egy olyan projektben, amitől mindenki azt várta, hogy az emberiség hasznára válhat. Végül a kísérletek végén egy titkos szervezet, a Delta Laboratories felfedezte, hogy léteznek párhuzamos világok, amiket az úgynevezett Quantum Entanglement Device-szal lehet megnyitni. A világok vizsgálata során kiderült, hogy akadnak olyanok, amelyek tökéletes másolatai a miénknek, de vannak olyan helyek is, ahol szürreális világ fogad minket, furcsa teremtményekkel. Amikor aztán valami félremegy a kísérletek során, főhősünk egy ilyen helyen találja magát, távol az otthonától.

A játék most tavasszal a Steamen keresztül korai hozzáférésben már elérhető lesz, míg PlayStation 4-en és Xbox One-on ősszel mutatkozik be az Interpoint. A belső nézetes játékban a világokat járva kell majd feladványokat megoldanunk, a történet során felmerülő kérdésekre válaszokat találnunk. Több megoldási módot is kapunk, amiben fontos szerepe lesz fegyverünknek a Photon Gunnak, ami a körülöttünk lévő elemekből képes kinyerni az energiát és valami egészen mássá alakítani azt.

4.
4.
Matt8888
No fene, akad még újdonság is
2.
2.
crytek
Jóféle game lehet ebből, várjuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...