Rage 2 - a senkiföldje szuperhősei

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 7.
  • Videó
A Bethesda Softworks, az id Software és az Avalanche Studios májusban érkező posztapokaliptikus alkotása újabb előzetest kapott Wasteland Superhero címmel. Az már biztos, hogy a játék tempójára nem lesz panaszunk.

A windstick fedőnévvel ellátott bumeráng, a szétzúzható környezet, a hatalmas monster truck járgányok és a majdnem kétpercnyi eszeveszett akció feltehetően most már azokat is meggyőzi, akik eddig szkeptikusak voltak a Rage 2-t illetően. Az eddigiek alapján egészen úgy fest a dolog, mintha egy Just Cause-Mad Max-Doom keveréket kapnánk majd, szóval reméljük, hogy a látványos trailer után a játék is legalább ennyire lenyűgöző lesz.

A Rage 2 május 14-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

13.
TDavid22
#12: Hát nem tudom neked milyen volt az akkori játék hangulata, de a szín világot leszámítva, mindenben ugyanolyan mint az elődje (akkoriban az a szürkés szín világ volt a divat az összes FPS játéknak...)


Na mindegy, mert amíg nincs a kezünkben a kész játék, egyikünknek sincs rálátása a játékra... :)
12.
Nagyerecsakide
#8: Hát az eddigi videók alapján én nem találok benne olyat ami azt a hangulatot hozná.
11.
Chrysh
#10: Ja azért ennyi miatt bojkottálni egy játékot túlzás. Ez olyan mint, amikor az egyik tesztben írták, hogy rossz az irányítás. Hát istenem állítsd át.
10.
FrankBlack
#6: SweetFX/Reshade. Majdnem az összes játék alatt működik, és én az utóbbit ma már szinte minden játék alatt használom, mert nekem a legtöbb game túl „rajzfilmes”, túlszinezett, elmosódott, stb. Ebben meg a szineket is úgy lehet variálni ahogy akarod, plusz én még AmbientLight-ot, és valamilyen sharpening-et szoktam rátenni.
9.
Chrysh
#6: Volt hangulata, de még így is satnya volt az első rész, pedig én is szerettem, viszont ezzel legalább adnak a résznek egy kis egyéniséget, hogy ki tudhasson tűnni a felhozatalból. Nincs ezzel baj, ha a színes-szagos dolgot nem viszik jobban túlzásba. Bizonyos mértékben ez a színes őrület, a játék világában lévő őrületet is leképezheti.

Aminek ezen kívül ütnie kell az a gameplay, meg azon belül is az AI.
8.
TDavid22
#5: Mi volt az első rageben ami ebben nincs?
7.
kamgecam
#4: Én be tudom fogadni a Borderlands miatt. Annak se tetszett a dizájnja mégis kedvenc játékaim egyike lett. Ha ez alá a trailer alá azt írták volna Borderlands 3 elhiszem nekik akkora dizájnbeli hasonlóság.
6.
Ultimate
#5: Ez meg a másik fele. Az első résznek tényleg volt egy jó kis hangulata még ha nem is volt egy csúcs játék.... Ez meg egy ilyen műmájer punk baromság.Remélem pc-n lesz valami mod legalább ami ezeket a színeket eltünteti, átfilterezi,bármi... Egy lövöldözésre talán jó lesz,bár elöbb veszem elő szerintem inkább a doomot és tolom ki nightmare-en maxolva a pályákat, "skilleket"...
5.
Nagyerecsakide
Semmi olyan nincs benne ami Rage-re emlékeztet. Ez mitől Rage? :)
4.
Ultimate
#3: Nem mert egy iszonyatosan giccses undormány. Abszolút az élmény rovására megy.
3.
kamgecam
#2: Hagyad már a színvilágot, már kezdettől fogva nem teszett neked, ami nem is baj. Ízlések és pofonok. Viszont ha csak a gamplay-t nézzük objektíven, bizony Doom szint. Odaadós lesz!
2.
Ultimate
#1: Inkább alatta. Jócskán. Pláne ezzel az undorító színvilággal.
1.
kamgecam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...