Frissítve: Júniusban jön a The Sinking City

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 8.
  • Csúszás
Link másolása
Hivatalos bejelentés ugyan még mindig nem érkezett, de a múltkori amazonos szivárgás után az amerikai IGN legújabb előzetesében is felbukkant egy új megjelenési dátum, ami szerint még többet késik a játék.

A Frogwares legújabb nyomozós játékának, a The Sinking Citynek az eredeti tervek szerint március 21-én kellene megjelennie, de a Bigben egyelőre mélyen hallgat a H.P. Lovecraft műveiből nagykanállal merítő nyomozós kaland esetleges csúszásáról. Egy nemrég felbukkant Amazon-adatlap szerint május 24-én jelenik csak meg a játék, az amerikai IGN legújabb előzetesében azonban ennél is későbbi időpont szerepel.

A magazin most megjelent írásának elején ugyanis június 27. van feltüntetve. A kiadó egyelőre nem reagált hivatalosan a cikkben látható premierdátumra, de azt azért már elkönyvelhetjük, hogy az eredetileg tervezett márciusi megjelenésből biztosan nem lesz semmi.

Update! A Frogwares ma délelőtt kiadott egy hivatalos közleményt, amiben megerősítették, hogy tényleg június 27-re tolták át a játék megjelenését. Az indoklás szerint azért döntött így a csapat, mert a február hónap masszív AAA-megjelenései után kockázatosnak találták a márciusi időzítést, így egy kevésbé zsúfolt időszakra tették át a debütálás időpontját.

1.
1.
crytek
A nem zsúfolt időszakban se lesz sajnos sikeres :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...