Élőszereplős sorozatot kap a One Piece

  • Írta: szlav
  • 2019. március 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb merész anime-adaptációra adta a fejét a Netflix. Ezúttal a One Piece-féle Monkey D. Luffy és legénysége kalandjait követhetjük majd, ahogy átszelik és meghódítják a hét tengert.

Ha One Piece-rajongók vagytok, akkor nincs okotok az unalomra, hiszen Luffy mostanában elég gyakran tűnik fel a videojátékok környékén is. Nem elég, hogy a Jump Force egyik legfőbb hőseként szállt a ringbe, alig egy hét múlva ismét visszatér a saját játékában, hiszen március 15-én befut a One Piece: World Seeker

Ez azonban nem minden! A Netflix ugyanis bejelentette, hogy a népszerű Shonen manga és anime alapján egy saját élőszereplős sorozatot készítenek. A vállalatnak nem idegen ez a koncepció, hiszen náluk készült többek közt a Bleach és a Death Note élőszereplős adaptációja is. Az már más kérdés, hogy az említett feldolgozások elég keserű szájízt hagytak maguk után - enyhén fogalmazunk, ha azt állítjuk, hogy a rajongók nem dobtak hátast miattuk. Reméljük, hogy a One Piece esetében tanultak a hibákból és egy remek szériát kapunk majd!

11.
11.
GamerBagoly
#3: Az anime lehet tényleg 15 év múlva zárul csak le, de Eiichiro Oda - a manga készítője - azt nyilatkozta még januárban, hogy már csak 100 fejezetet terveznek csinálni a manganak. Félek viszont, hogy a manga mostani tempóját figyelembe véve nagyon kevés lesz a 100 fejezet a normális lezáráshoz.
10.
10.
Mr.Dead
#9: Szerintem a Katakuris harcból ami nekem bejött a Snakeman, azon kívül rettentően el volt húzva és kb a hihetetlen kategória hogy luffy nyert (esküszöm meg kene számolni hányszor ütötte meg Luffy, 10-nél érzésre nem lehetett több, míg Katakuri agyba főbe verte) egyébként fel sem tűnt hogy Gintoki a hangja, túl komoly hozzá, Gintamában azért teljesen más.
A mangaban a mostani arcmeg minimum egy év meg szerintem ha nem több, és nekem annyira nem adja eddig
9.
9.
giga321
#7: Fhú hát igencsak el lett húzva ez a cake islandos rész és mangában is így volt anno. Kicsit soknak éreztem holott elv csak egy sima lopakodós küldinek indult aztán elhúzták ezzel a torta készítéssel meg minden mással is.
De amit nem bántam, hogy elhúztak sőt még ki is egészítették itt-ott az a Katakuris harc (akit egyébként az a pali adja a hangját neki aki Gintamábol Gintokiét a főszereplőjét. Meg is lepődtem amikor meghallottam de nagyon illik rá).
Kib@szott jó lett szerintem minden egyes jelenete. Snakeman is jól lett implementálva mozgóképes formában. De kíváncsi vagyok, hogy lesz e még valami formája? Vagy Gear 5. 2 év hosszú idő de hogy ennyi mindent megtanuljon az érdekes. De akár még most is kifejlődhet valami új amire rájön mint anno amikor rájött a gear secondra amikor harcolt a cp9 es pali ellen. Ki tudja.
A manga eddig nem nagyon pörög szerintem. Sokkal hosszabb ez az alap bevezetése a világban meg az új karakterek bemutatása az új helyszín bemutatása meg a múltja a szigetnek stb. Szerintem ez hosszabb lesz mint bármi más.
8.
8.
Ecneb
Engem elsősorban a 2 női főszereplő fog érdekelni ;)
7.
7.
Mr.Dead
#6: Az anime rohadt elnyújtásáról (főleg a mostani arcban) mi a véleményed?
6.
6.
giga321
Gondolom a 9 karakterből kapásból 5 fekete lesz és kiderül, hogy páran igencsak a saját neműkhöz vonzódnak. Tipikus netflixes fölösleges szar lesz és fölöslegesen túltolják majd a PC és swj bullshutet. Kösz de nem. Maradok az animénél. Egy több mint 900 részes mangából (és 800+ részes animéből) nem lehet egy 13 vagy 26 részes 40 perces sorozatot csinálni. Pláne nem egy mozifilmet. Mind tudjuk hogy mi lesz belőle. Rád mutogatok Dragonball Evolúció.
5.
5.
Mortis
Látom előre hogy megváltoztatják a női szereplők dizájnját konzervatívra, azzal magyarázva hogy az úgy realisztikusabb; mintha a One Piece-nek bármi köze is lenne a valósághoz.
Azèrt remèlem a Cowboy Bebop adaptációját nem a netflix kèszítteti.
4.
4.
Heldengeist
Na ez aztán megint jól fog elsülni. Valamiért nagyon szeretik a reménytelen dolgokat is adaptálni. Alapból nem vagyok OP rajongó, de ez aztán semmilyen szinten nem alkalmas élőszereplős adaptációnak.
3.
3.
Mr.Dead
#2: Nehéz jóra csinálni, sokaf dob az egészen a sajátos rajzolása, az meg ugye a sorozatból kimarad.
Mondjuk nem tudom miért pont ebből kell nekik sorozat, mikor az alapmű is vagy 15 év mire véget ér
2.
2.
Yanez
Na most lesz miért aggódni! Ha elcseszik, kiherélem az agyukat és vasalót horgolok belőle!
1.
1.
Mr.Dead
Ha ez is annyira el lesz húzva mint az anime tuti siker :"D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...