Hamarosan Xbox One-ra látogat a Hunt: Showdown

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 12.
  • Korai verzió
Link másolása
A Crytek zombikkal, óriástarantulákkal és egyéb borzalmakkal teletűzdelt szörnyvadász-játéka hamarosan elérhető lesz az Xbox Game Preview programban, melynek alkalmából egy új előzetest is kaptunk a konzolos átiratról.

Ráadásul az érkezésére már nem is kell olyan sokat várni! A tavaly PC-re megjelent játék Xbox One-os portja még idén tavasszal elrajtol, és a tervek szerint tartalmazni fogja az összes eddig megjelent újítást, legyen szó akár az új térképről, vagy a számtalan izgalmas fegyverről.

A Hunt: Showdown egyébként egy PvP- és PvE-küzdelmeknek egyaránt teret engedő vadnyugati és horrorbeütésű játék, mely során 10 játékos küzd egymással azért, hogy elsőként kaparintsák meg az értékes trófeákat, melyeket aztán ki is kell menekíteniük a térségből.

A játék az utóbbi hónapokban egyébként viszonylag kevés tartalmi újdonságot kapott, aminek a fejlesztők beszámolója szerint az az oka, hogy jelenleg teljes erőbedobással a PC-s és Xbox One-os optimalizáción dolgoznak. Éppen ebből kifolyólag a Hunt: Showdown kezdetben csak az Xbox Game Preview programban lesz elérhető - ami lényegében a PC-s korai hozzáférésű állapotnak feleltethető meg. A fejlesztési folyamatokról egyébként az alábbi linken találhattok folyamatosan frissülő hivatalos beszámolót.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...