Black Ops 4 - éles a Szent Patrik-napi esemény

  • Írta: szlav
  • 2019. március 13.
  • Letöltés
Link másolása
A Call of Duty-széria jó szokásához híven ismét megünnepli a kocsmavándorok kedvenc napját. Öltözzetek zöldbe és keressétek az aranyat a szivárvány végén, ugyanis itt a Shamrock and Awe!

Top o' the mornin' to ya, laddie! Itt az ideje, hogy meglessük, mi rejlik a szivárvány végén! A Call of Duty rajongóinak nem újdonság, hogy a shooterek szeretnek megemlékezni a legzöldebb napról. A Szent Patrik-napi esemény, a Shamrock and Awe máris beélesedett, ezzel pedig magával hozott jó néhány kozmetikai cuccot is.

Ez persze nem minden, hiszen a játék három nagy szegmense is átesett némi változtatáson. A Blackout pályája egészen kivirágzott, szó szerint új megvilágításban kezdhetjük a túlélést. A sok zöld tereptárgy között persze megbújik néhány újdonság is. A hagyományos Multiplayer a Stockpile játékmóddal bővült - itt négylevelű lóheréket gyűjthetünk, melyeket a csapatunk aranybödönjében tárolhatunk. A Zombies pedig zöldszemű élőhalottakkal és pár jópofa easter eggel vár majd bennünket. Itt találjátok a frissítés részletes leírását.

A Call of Duty: Black Ops 4 PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...