Most ingyen bezsebelhető a GRID 2

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 15.
  • Akció
Link másolása
Ismét ingyenes játékot kínál a Humble Bundle, méghozzá a TOCA-sorozat utódjának szánt Race Driver: GRID folytatását. A játék DLC-kkel együtt tölthető, most még két teljes napig.

A Humble Bundle jóvoltából ismét virtuális kosarunkba pakolhatunk egy teljesen ingyenes játékot, a GRID 2013-ban megjelent második felvonását.

Ráadásul a Humble csapata arról is gondoskodott, hogy az alapjáték mellett miénk lehessen a játék premierje után megjelent két pályacsomag is, így két legendás helyszínnel, a Bathursttel és a Spa-Francorchampsszal kiegészülve tölthető a játék, nagyjából még két teljes napig.

Fontos tudnivaló, hogy a megkaparintott ingyenes letöltőkódot csak limitált ideig tudjuk aktiválni a Steamen, így miután megkaptátok, siessetek beváltani azt. A kódok érvényesítésére március 21-ig lesz lehetőségetek.

2.
2.
crytek
#1: csak multiplayerben játszhatóak.

Viszont: multiban 1000 meccsből 1000 meccs során nem kerülnek sorra.
Csak akkor, ha nem a hivatalos szerver által futtatott versenyeken, hanem júzer által indított versenyről van szó, és az külön engedélyezi ill. beteszi a körbe:
- a 2 pályát
- és engedi a DLC-autókat.
1.
1.
markoci555
már volt ingyen, akkor nem ezzel, az a jó, hogy a dlc-khez külön van a kód szóval oda lehet adni másnak az alap játékot, bár így is mindenki megszerezheti szóval ilyenkor meg senkinek nem kell
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...