Vampire: The Masquerade - a héten jön a bejelentés

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 18.
  • Képek
Link másolása
Méghozzá egészen pontosan csütörtökön. Valami nagy dobással készül a Paradox, ami lehet egy remake, de akár egy folytatás is. A GDC-n feltehetően minden kiderül, addig pedig dőljünk hátra, és csodáljuk meg az új képeket!

A Vampire: The Masquerade kapcsán pár napja egy meglehetősen furcsa teaser ütötte fel a fejét, melyet a mai napon a kiadó hivatalos tweetjeiben közzétett képek követtek. Ezeken egyébként a 2004-es Vampire: The Masquerade - Bloodlines jelentősebb helyszíneit láthatjuk felturbózott grafikával, legyen szó akár a The Ocean Hotelről, a The Malkavian Mansionről, vagy a Surfside Dinerről.

A bejegyzések szerint egyébként „valami nagy” dolog közeleg, melyről március 21-én rántja le a kiadó a leplet a Game Developers Conference során. Az eseményről természetesen minden információt megtalálhattok majd a Gamekapcson.

6.
6.
Dízel
Én leszarom csak csöcsös vampir lanyok legyenek benne.
4.
4.
Mortis
#3: Azèrt a Bloodlines-nak nem olyan döcögős a játèkmenete, hogy feltupírozott grafikával ne tudna megszólítani új embereket. Ha a règivágású crpg-ket veszik az emberek, akkor ezt is fogják.
3.
3.
Juha
#1: Hidd el, sajnos olyan összetett játékra ma már kicsi az esély, max. early access/kickstarter esetében.
Az SW:DF cikkben pont írják, hogy ma a régi játékmenet totális bukás lenne, ez szerintem is így van sajnos, az a néhány "öreg motoros" kevés piaci szempontból.
Viszont azt is megértem, miért: 90-es években délután megírtam a házit, megtanultam amit kellett, és mehettem játszani kb. 6-tól vagy ki, vagy a géppel, ha pl. rossz idő volt.
Volt időm, viszont játékból max. 2-3 fért el a PC-n egyszerre.
Mai gyerekeknek idejük nincs (már ha becsülettel tanulnak is), játékok minden nap jönnek szinte, az utcára már nem kirugdossák őket, hanem ki se mehetnek felügyelet nélkül lassan, mindent azonnal ki kell pörgetni, hogy jöhessen a következő "trendi" cucc, stb.
"Picit" más lett a világ, mint akár 15-20 évvel ezelőtt.
2.
2.
Dreadlox
Csak ne mobiljáték legyen vagy visual novel
1.
1.
Mortis
Ez elèg nyilvánvalóan egy remake lesz. Kicsit sajnálom hogy nem folytatás, de ha javítják a hollywoodi csatornás küldetès monotonitását, talán elkèszül számomra a de facto tökèletes játèk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...