Gameplay ízelítő a Battlefield V: Firestormhoz

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 21.
  • Videó
Erre a hétre is jutott némi látnivaló, ami a Battlefield V battle royale-módjához igyekszik kedvet csinálni: ezúttal egy több mint háromperces gameplay trailerben veszi végig a DICE, hogy mire számíthatunk a Firestormban.

Az alapok ismerősek lesznek, hiszen tulajdonképpen tényleg nincs szó másról, minthogy a Battlefield V játékmenete találkozik a battle royale műfajjal. Hatvannégy játékos indul majd csatába a pályán (kezdetben egyedül vagy négyes csapatokban, áprilistól pedig akár párokban is), ami tízszer nagyobb lesz, mint az alapjáték legnagyobb térképe, a Hamada.

Persze kellenek is a méretek, hiszen a túlélés érdekében tizenhét járművet vethetünk be, miközben továbbra is kiadós rombolást rendezhetünk a környező épületek között. A legnagyobb buli minden bizonnyal az utánpótláspontok környékén lesz, ezeket elfoglalva ugyanis tüzérségi támogatást szerezhetünk például, vagy akár egy új harckocsira is lecsaphatunk.

A Battlefield V Firestorm módja március 25-én élesedik. Ha még többet szeretnél látni belőle, csekkold a GameSpot gameplay felvételét alább, ha pedig egy fokkal komolytalanabb kedvcsinálóra vágysz, ajánljuk a figyelmedbe a múlt heti trailert!

12.
Kawada
#4: Közben már láttam solo gameplay videót is... Úgyhogy hurrá.
8.
Lorthirash
#7: Szerencsére nem sokáig maradt meg szóval no problem. :)
7.
Kawada
#5: Akkor jó. Az utóbbi időben nem tudtam BF-ezni... én még ott voltam lemaradva, hogy talán visszaállítják, meg azt is rebesgették, hogy megmarad mind a két rendszer és szerverkeresőben választható, hogy melyikre szeretne az ember joinolni.
5.
Lorthirash
#4: A sebzési rendszert vissza állították miután látták hogy a közösségnek nem tetszik.
4.
Kawada
Erre fel mondták pár hónapja, hogy hagyni kellett volna a picsába a Single-t, és erre koncentrálni. Igazuk volt. De ugye akkor is ment az anyázás... Meg azért is ment volna ha nincs benne kampány... Na mindegy...

Ritkán hájpolódok be, de ez rohadt ígéretesnek tűnik. Amúgy is nagyon szeretem a BF-ek gunplay részét. A szórást, a bullet drop rendszerét, a sebzési rendszert (mondjuk a peccsekkel szétbaszott változat már nem áll olyan közel hozzám, az eredeti BF5-öst jobban preferáltam) szerintem az egyik legkifinomultabb "harcrendszere" van ilyen téren (vagy csak az ős BF-es szól belőlem...). Ha ekkora map-on, ilyen látvánnyal, rombolható környezettel, és mondjuk 60-80-100 fős létszámmal ezt meg tudják csinálni, az azért süvegelendő. Mivel erős a gyanúm, hogy csak csapatban lehet majd ezt is játszani, remélem átveszik "házon belül" az APEX pingelős rendszerét. Egyébként sem állna egy ilyen rendszer távol a BF-től.
3.
Lorthirash
#2: inkább mint hogy egy foshalmaz bugos legyen mint a pubg ami még mindig alfa :)
2.
Ultimate
Jó lesz. De nagyon késő. Ennek ajátéknak MOST kellett volna megjelenni a jelen állapotában broyalostul. Kaszált volna toplistaélen hetekig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...