Gameplay ízelítő a Battlefield V: Firestormhoz

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 21.
  • Videó
Link másolása
Erre a hétre is jutott némi látnivaló, ami a Battlefield V battle royale-módjához igyekszik kedvet csinálni: ezúttal egy több mint háromperces gameplay trailerben veszi végig a DICE, hogy mire számíthatunk a Firestormban.

Az alapok ismerősek lesznek, hiszen tulajdonképpen tényleg nincs szó másról, minthogy a Battlefield V játékmenete találkozik a battle royale műfajjal. Hatvannégy játékos indul majd csatába a pályán (kezdetben egyedül vagy négyes csapatokban, áprilistól pedig akár párokban is), ami tízszer nagyobb lesz, mint az alapjáték legnagyobb térképe, a Hamada.

Persze kellenek is a méretek, hiszen a túlélés érdekében tizenhét járművet vethetünk be, miközben továbbra is kiadós rombolást rendezhetünk a környező épületek között. A legnagyobb buli minden bizonnyal az utánpótláspontok környékén lesz, ezeket elfoglalva ugyanis tüzérségi támogatást szerezhetünk például, vagy akár egy új harckocsira is lecsaphatunk.

A Battlefield V Firestorm módja március 25-én élesedik. Ha még többet szeretnél látni belőle, csekkold a GameSpot gameplay felvételét alább, ha pedig egy fokkal komolytalanabb kedvcsinálóra vágysz, ajánljuk a figyelmedbe a múlt heti trailert!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...