Tölthető az Epic Store következő ingyenes játéka

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 21.
  • Akció
Link másolása
Az Epic Games minden második héten ingyenessé teszi az Epic Games Store kínálatának egyik játékát, hogy ezzel ünnepelje meg az üzlet első tizenkét hónapját. Megérkezett a következő ajándék!

Ezúttal a Night School Studio kalandjátékát, az Oxenfree-t tölthetitek le, a játék bezsebeléséhez pedig nincs más teendőtök, mint regisztrálni egy fiókot az Epic Games Store-nál, és hozzáadni a címet a könyvtáratokhoz. Telepíteni nem muszáj, az Oxenfree örökre a tiétek marad, csak arra kell figyelni, hogy a játék április 4-ig akciós (amúgy 20 euró), utána a The Witness lesz ingyenes a boltban.

Az Oxenfree története szerint egy Alex nevű tinédzser egy szigetre utazik kikapcsolódni a barátaival a hétvégére, véletlenül azonban természetfeletti erőket szabadítanak el. A feladat adott, helyre kell tenniük a dolgokat, és el kell menekülniük, az odáig vezető út azonban kacifántos: Alex a teljes szigetet felfedezheti, kalandjai során pedig kiemelt szerep jut a párbeszédeknek. A beszélgetések persze nem lineárisak, a válaszaink többféle végkifejlethez vezethetnek.

A Night School Studio egyébként már gőzerővel fejleszti a következő játékát, az Afterpartyt: ebben hőseink a pokolban ragadnak, ahonnan csak úgy juthatnak ki, ha sikerül asztal alá inniuk a sátánt. Ebből épp érkezett egy hosszabb gameplay videó, csekkoljátok!

17.
17.
user101
#16: ...bocsánat a 10E az 10 Eurot akar jelenteni :)
16.
16.
user101
Érdekes, a Division, a Project cars, Quantum Break és a Just Cause is Humblerol van, de egyik sem volt emlékeim szerint több 10E-nél ( igaz, kevesebb sem :).

Epic store : kínai tencent tulajdontész, szabályok mindennemű áthágása, malware, kémkedés ...stb. epic management: arrogáns, pökhendi, bunkó vezetés, a játékosok teljes ignorálása...

Ébredjetek már rel emberek, pár sz@ros alamizsnától teljesen mindenki meghülyül és ál be a sorba bégetni ?! :(((
15.
15.
markoci555
#3: kutyát nem érdekli de elolvasod, meg leírod másik 6 játékot hogy szerezted be...
aztán hazudsz egy jóízűt hogy 20-ba kerül, mintha nem lenne a töredékéért kulcs
14.
14.
11.
11.
crytek
#10: Biznisz.. egyik bundleból befolyt plussz pénzt a másikba ölöm így nulla ft-ra jön ki minden játékom. Nem véletlen szopatom magam a bundlezással..ingyen lesz minden game csak várni kell.

Indiegalan szervezek group buyt néha onnan jön némi bevétel azt meg humble csomagokba ölöm.
10.
10.
#3: Ingyen? Nem adtál érte semmit? Vagy amit adtál érte, azt is ingyen szerezted? Érdekelne a módszer!
3.
3.
crytek
#2: Ezek az árak érdekes dolgok.

Én a bundle miatt pl ingyen tudtam szerezni csak párat mondok:

Project Cars Complete
Quantum Break
Just Cause 3 XXL Edition
Yakuza 0
Tom Clancy's The Division
Project CARS 2
és nem sorolom tovább évekre visszamenőleg a rengeteg bundleban szerzett játékomat..

Nos a lényeg kérlek ezeket osztogassad ingyen mindenkinek aki kéri őket MERT ÉN INGYEN szereztem meg őket (ez a bundle verhetetlen előnye lehet bizniszelni)
Tudod a kutyát nem érdekli mennyiért vetted az ára MOST JELENLEG 19,99€
2.
2.
markoci555
#1: Ez így van és ezt irónia nélkül mondom, továbbra sem megyek arra a szutyokra, és egyáltalán minek ha steamen már kivittem mindenféle végkifejlettel?
20 euró a *****mat, szerintem 1-ért szedtem humble-n jó pár éve...

Az első játék ami nincs meg és nem tűnik értéktelennek a következő lesz, de azért meg már elvből nem fogok menni. (csak azért nincs meg az se, mert 30 euró feletti az ára alapból, és egy sima kötögetős játéknak tűnik... így egy 75%-os leárazás esetén is eltekerek felette, mert van jobb nála, az árának a töredékéért)
1.
1.
logic5
Akkor sem kell, ha ingyen van. Fúj epik, fúj sztór, fúj minden. 3.2.1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...