Vadonatúj előzetesen a John Wick 3: Parabellum

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Májusban trilógiává bővül a John Wick, aminek legújabb, harmadik epizódjában a címszereplőt a teljes alvilág üldözi. A menekülés során azért akadnak majd segítők, többek között sok, nagyon sok fegyver is.

A John Wick harmadik része nem vesz vissza a tempóból. A Parabellumban Wicket a teljes alvilág üldözi, ami nem csoda, hiszen 14 millió dolláros vérdíjat tűztek ki a fejére, miután megszegte a bérgyilkosok kőbe vésett szabályait. Persze akadnak azért majd segítői is, míg mások régi tartozásukat akarják behajtani rajta.

Visszatér Laurence Fishburne, Lance Reddick és Ruby Rose hármasa, míg hozzájuk új belépőként Halle Berry, Angelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman és Tiger Hu Chen csatlakozik.

A John Wick 3: Parabellum hazai bemutatója május 16-án lesz esedékes.

19.
19.
logic5
A végén a motoros jelenet több, mint szánalmas. A többit inkább nem is minősítem...
18.
18.
Max3000
#17: ....Hát nem tudom,hogy hogy ütöttek le,de ha én adnék egy gyomrost nem pattannál fel az tuti még másnap reggel sem.:D
17.
17.
Őrnagy
Én azt nem értem ezekben az alkotásokban, hogy ha valaki kap egy gyomrost, az a földön marad. Most ő meghalt, vagy mi? Engem is már ütöttek le fiatalabb koromban, de rögtön fölálltam, mert aki fekszik,azt rögtön megrugdossák, ugye
:D
14.
14.
godach
#13: A kutyán volt ott a hangsúly, csak nagyon sokan nem értik. Az elején én is felhúztam a szemöldököm, hogy mindez egy kutya miatt?
Viszont, rengeteg olyan ember van, akiknek fontos olyan tárgy, állat vagy akármi, ami teljesen hétköznapi és sokan érthetetlenül állnak előtte.
Itt, a kutya tartotta a kapcsolatot közte és a felesége emléke között. Teljesen érthető.
A másodiknál az autó, már egy nagy baromság volt szerintem. Nem érzelmi oka volt, egyszerű alfahím "enyém volt majd jól megmutatom nektek".
13.
13.
Max3000
#11: Egyébként én úgy emlékszem,hogy nem a kutya miatt kezdődött az egész.Azt csak megemlíti,hogy Józsika nevessen a mozivászon előtt milyen kibaxott laza John Wick papa.Rátörtek az életére az volt a gubanc.
12.
12.
Max3000
#11: Eredetibb lett volna az elrabolták a feleségét vagy kiszállt és meg kell ölni sztori?

11.
11.
ollie92
És mindez egy kutya miatt ?!
10.
10.
Max3000
#5: Rosszul emlékszel.Volt gyilkos is az utcán,(egyértelműen mutatták kik azok)de nem minden második.
8.
8.
Max3000
#3: Nem új keletű dolog,hogy pár filmben, pár színész együtt játszik.Adhat ötletet a főszereplő színész is erre mikor válogatnak,(egyértelmű,hogy közelebbi körből válogat)vagy a rendező ragaszkodik a megszokott arcokhoz.Például Nolan vagy Tarantino is sűrűn ugyanazokat az arcokat akarja.
5.
5.
shatterhand
Ja, a 2.at eltuloztak sztem is. Leginkább abban,hogy potencialisan minden 2.ember egy gyilkos volt az utcán. Az kár volt.
4.
4.
Stack
A 2nél csak jobb lehet :-)
Ott már nagyon túlmisztifikálták ezt a bérgyilkos szövetséget...
3.
3.
Matt8888
#1: Easter egg feeling ja, nem lennék meglepve, ha ez célzattal volt
2.
2.
lesik20
#1: Rengeteg ilyen van az elöző filmekben is. Persze ott van Morpheus viszont az tudtad hogy a Doktor az a Kulcskészitő volt? Meg az elsőben akivel a klubban küzd az meg egy ügynök volt.
1.
1.
delphijos
"Guns, lots of guns" Jópofa visszakacsintás a Mátrix-ra ahol ugyanezt mondta. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...