Gyűrűk Ura-játék készül Gollammal a főszerepben

  • Írta: szlav
  • 2019. március 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy láthatjuk majd J.R.R. Tolkien legendás fantasy világát, ahogy eddig még soha: az Egy Gyűrű átkától szenvedő Szméagol szemszögéből. A Daedalic Entertainment játéka a tervek szerint 2021-ben érkezhet meg.

A Middle-earth Enterprises megadta a jogokat, így a point-and-click kalandjátékokra szakosodott Daedalic Entertainment saját játékot készíthet a Gyűrűk Ura univerzumában. Az erősen sztoriközpontú kaland pedig egy elég szokatlan szemszögből mutatja be Középföldét: ahogy azt a cím is elárulja, a The Lord of the Rings - Gollum a balsorsra jutott Szméagol, azaz Gollam kalandjait követi majd. A történet a regényekkel párhuzamosan fut, tehát a Gyűrű megtalálásától egészen a Végzet-hegyéig követhetjük majd az eseményeket.

A Daedalic elnöke, Carsten Fichtelmann elárulta, hogy a csapat különösen izgatott, hiszen a játékvilág hatalmas piaci váltása közepette egy olyan történetet mesélhetnek el, amely épp olyan friss és releváns ma is, mint több mint 60 évvel ezelőtt. Fichtelmann továbbá azt is leszögezte, hogy annak ellenére, hogy a játék egy teljesen új perspektívából mutatja be Tolkien mesevilágának eseményeit, igyekeznek mégis teljesen hűek maradni a könyvekhez.

A The Lord of the Rings - Gollum a tervek szerint 2021-ben készülhet el. PC mellett egyelőre nem ismert a többi platform, de a készítők azt ígérik, hogy elhozzák majd a történetet az akkori releváns rendszerekre is.

8.
8.
Schwag
#5: Ha a witcher 3 kozepfolden jatszodna mindenki vagya lenne...
6.
6.
rdaniii13
Ellopták tőlünk ami drágaságunkat! Tolvajok! :D
Ebből mi lesz?
5.
5.
kopic
Nyitott vilagu LotR jatekot a nepnek!
4.
4.
Perseus84
#1: Ha elolvastad volna a szoveget latod h point & click
3.
3.
Firsttime
Remélem lesz benne egy qti jelenet ahol halat kell egy kőhöz csapkodni.
1.
1.
Extol
Ez jó, olyan rejtőzködős játék lesz valsz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...