Már júniusban begördül az idei Forma 1-játék

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy rövid teaser társaságában jelentette be a Codemasters az idei Forma 1-játékot, az F1 2019-et. Az új rész minden korábbi epizódnál hamarabb érkezik, már júniusban benevezhetünk rá!

A Codemasters szerint a június 28-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő F1 2019 már két éve készül, és az eddigi legambiciózusabb rész a sorozatban. Habár a stúdió nem sok részletet árult el az új játékkal kapcsolatban, két újdonságra már fény derült.

Az egyik, hogy minden játékos hozzáfér majd egy Ross Brawn és Pat Symonds közreműködésével tervezett sablonautóhoz, amit a saját szájíze szerint színezhet át, matricázhat majd fel, és állíthat rajtrácshoz a multiplayerben. Habár a közeljövőben további részleteket is megtudhatunk majd a testreszabásról, alább láthattok néhány képet ízelítőként arról, hogy mire számíthattok:


A másik újdonságot még nem jelentette be a Codemasters, de a fenti teaser trailer alapján úgy tűnik, hogy végre a Forma 2-sorozat is bekerül majd a játékba. Régóta várnak már erre a rajongók, valószínűleg nem is kell ecsetelni, hogy mennyire megbolondítaná ez az F1 2019 karriermódját! Akárhogy is legyen, várjuk a további részleteket!

8.
8.
Juha
#7: Ok, mobilnak hála én már nem is szólok hozzá...
7.
7.
Juha
#5: Most voltam gokartozni. Hát b**hatjuk mi a fizikai motort, amikor két kék sáv van rajtam a b. övektől (bekékült )
:-)
Hiába szimulálják, hiába vagy profi, élőben a túlélés játszik. F1-en is voltam Szegeden, de az kevésbé durva, menj el egy igazi rally-ra.
6.
6.
logic5
#5: Elvileg ez lesz az eddigi legdurvább, legalábbis azt ígérik. Reméljük úgy is lesz. Egyébként mindig van egy kis fejlődés benne, de speciel a 2018 az nagyon jól sikerült! Eddig az legjobb, meg 2010.. Nem a 11...
5.
5.
dvs00
Egyszer élném meg, hogy akkora energiát és lelkesedést tesznek ebbe a játékba mint a most megjelent Dirt Rally 2-be, különösen ami a fizikai motort illeti és egyéb effekteket. Akkor minden évben meg is venném. Az első hozzászólóval sajnos egyet tudok érteni.
4.
4.
Back2U
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...