A Heaven's Vaultra sem kell már sokat várnunk

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 29.
  • Megjelenés
Link másolása
Bő két hét múlva jelenik meg az 80 Days fejlesztőinek legújabb kalandjátéka. A Heaven's Vault érdekessége, hogy egy ősi nyelvet kell megfejtenünk benne ahhoz, hogy megismerhessük a játék világát.

Az 80 Days után talán nem meglepő, hogy az Inkle ezúttal is egy szépen megrajzolt és jól megírt nonlineáris kalandot ígér a játékosoknak, nagy különbség viszont, hogy most egy kidolgozott, 3D-s világot fedezhetünk fel gyalogosan és sárkányrepülővel (?).

A Heaven's Vault első kedvcsinálója, még a januári bejelentésből

A történet végkimenetele a játékos döntéseitől függ, a főszerepet pedig egy Aliya Elasra nevű régészhölgy kapja, aki Sixszel, a robottal fedez fel egy egzotikus világot, miközben egy eltűnt kollégája után nyomoz. A játékmenet leglényegesebb eleme, hogy a történet kibogozásához, illetve a világ megismeréséhez egy ősi nyelvet is meg kell fejtenünk, a csavar pedig az, hogy a fejtörők során akár tévedhetünk is, aminek szintén lesznek következményei.

A Heaven's Vault április 16-án jelenik meg PC-re és PS4-re.

1.
1.
Gorrister
Ha már kalandjáték, akkor itt jegyezném meg, hogy még kedden bejelentették a Broken Sword sorozatot fejlesztő Revolution Software új játékát is, a kult klasszik Beneath a Steel Sky folytatását Beyond a Steel Sky címen. Apple cuccokra PC-re és konzolokra is kijön még valamikor idén.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...