Megérkezett a Joker első előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 3.
  • Cooltúra
Link másolása
A Warner Bros. ígéretének megfelelően végre lerántotta a leplet a Joaquin Phoenix-féle Joker-filmről, amit a Másnaposok rendezője, Todd Phillips dirigált, és aki a forgatókönyv írásából is kivette a részét.

Az új Joker-filmben megismerhetjük Batman nemezisének születését, eredetét, így betekintést nyerünk abba a folyamatba, ami alatt Arthur Fleckből megszületett Joker. Ebben komoly szerep jut majd édesanyjának is, aki szintén központi karaktere lesz a filmnek.

A film hazai bemutatója október 3-án várható.

Alább az első posztert láthatjátok:

28.
28.
Parano1d
#25: Zseniális színész mindkettő, de főleg Dafoe túl idős már egy eredet szerephez. Joaquin meg öregnek látszik ezen a filmen.
25.
25.
br1Koo
ÉN WILLEM DAFOE-T AKAROM VÉGRE JOKERKÉNT LÁTNI!!
24.
24.
Hunszi
#22: ...s magát is a szereppel együtt, lényegében a szerep okozta a vesztét.

Nagyon jó volt, de egy eredettörténethez ő pl. nem lenne passzolna. Ő tökéletesen tudta játszani a kiforrott elmebeteg gonoszt, de a kezdetet/eredetet azért nem egy szőke szépfiúval tudom elképzelni.

Joaquin ebből a szempontból tökéletes egy ilyen eredet szerepre, eleve már ha ránézel, a fizimiskája miatt egyszerre látszik rajta egy olyan személy, akit meggyötört az élet és egy pszichopata is....ennél tökéletesebb választást nehezen lehetett volna összehozni s szerintem rajta film sikere semmiképp nem fog múlni. Itt a forgatókönyvesekért kell szórítani.
23.
23.
Back2U
Az ember színe a fehér. A csoki finom.
22.
22.
PS4jacksony
Nekem nem elég eszelős a karakter heath ledger a sírba vitte Jokert.
21.
21.
Turley
20.
20.
Gorrister
nem túl sikeres komikus, check
aki még az anyjával él együtt, check
drámai hangvétel, check
lassú folyású történetvezetés, check
Robert De Niro, check
The King of Comedy??
18.
18.
zoli12i
#10: Igen, sajnos nem Michael Bay rendezte. Egy kkbaszott robbanás sincs benne. Így az agyhalottak nem tudják majd élvezni ezt a filmet... francba.
16.
16.
vmiki88
#10: https://www.youtube.com/watch?v=wcinzmfZeCc
15.
15.
godach
#11: Ne haragudj, ezt a kommentet egyáltalán nem betámadásnak szántam, bár tény, hogy dicséretnek elég rosszul sikerült. :)
14.
14.
ironyman
remélem nem hoznak be valami mostanába divatos négert ebbe a filmbe is
11.
11.
kamgecam
#5: Adom. Én úgyanígy érzek irányodban. Értelmes, normális ember vagy de Te is tudsz bunkó lenni, ok nélkül betámadni és alázni. Szerintem hogy ki elfogult és ki nem az nézőpont kérdése. Viszont mindig tiszteltem benned azt hogy egy-egy bunkóbb szóváltásunk után is képes vagy a normális emberi hangnemre. Erre pedig nagyon kevesen képesek.
10.
10.
Falcon
Ez borzasztó unalmasnak tűnik semmi akció inkabb drámai dögunalom biztos nem moziban nézem
9.
9.
manderel
Na végre, valami ilyesmit várok egy Joker eredetfilmtől. A szemléletmód, a karakter, a hangulat, nagyon egyben van egyelőre. Remélem hogy innét már nem szúrják el.
8.
8.
Gaboo77
Na ez kifejezetten tetszik. Remélem nem lesz csalódás.
7.
7.
KRAT0S
Lehet egyedül vagyok vele de ez nekem egy kicsit se tetszik,semmi nem fogott meg benne..se a színészek, se semmi..
1.
1.
lesik20
Nem nézz ki rosszul, örülök hogy nem teljesen Killing Joke és már most valamennyire megértjük hogy lett egy szomorú bohocbol a világ eggyik legjobb főgonosza
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...