Burnout 5 - Az első képek

  • Írta: Daks
  • 2007. január 4.
  • Képek
Link másolása
Az Electronic Arts ma feldobta a netre az első hivatalos screenshotokat a Burnout sorozat még augusztusban bejelentett ötödik részéből.
Az Electronic Arts ma feldobta a netre az első hivatalos screenshotokat a Burnout sorozat még augusztusban bejelentett ötödik részéből.

A játék a forgalmas útjairól elhíresült Paradise City-ben fog játszódni, autóversenyzőként pedig feladatunk nagyjából egyezni fog Burnout korábbi epizódjaiban tapasztaltakkal. A cucc PS3-ra és Xbox 360-ra készül, a megjelenés pedig még idén esedékes. Várjuk!
8.
8.
topgalyas
figyi ......nekem megvan a burnout 3,meg a revenge........szerintem eek a képek nem kamu képek,mert hát azéé.mekkora grafeszi külömbség van a bot 3 és a revenge között...nem lenne meglepő ha most is nagy lenne az ugrás...bát van olyan kép szerintem is ami......hát meghaladja a korát...de..van ami sztem nem.

7.
7.
skiz0
azért lássuk be gyerekek, EA-s lyánykák azért tényleg olyanok, hogy kicsit rádolgoznak a "shotokra" :P egy-két szépítgetés, effekt :P

nézzetek csak meg pár NFS-t...hát max grafon nem néz ki úgy, mint az első néhány shotokon ;D
6.
6.
fojesz
És ha nagyon jól ismeri, és még akkor sem hiszi el? :) No jó, ennyi, nem vitázunk. :)
5.
5.
concrete
Fölösleges erről vitatkozni.Aki még nem látott Bornoutot élőben az úgysem fogja elhinni, hogy ez ilyen lesz.
4.
4.
TOM X
Szerintem lesz ilyen grafikája! Nézd meg a pgr 3-at! kb annak is ilyen grafja van! ÉS tetszik ez a város! Remélem jobban megcsinálják a hegyi utakat mint a carbonban!
3.
3.
fojesz
Azt azért Ti sem gondoljátok komolyan, hogy ezek a képek ingémek? Ha igen, akkor valaki ténylegesen tett róla, hogy nem tűnjenek azoknak.
2.
2.
FNorberto
A criterion nem csal!Az ő játékaik mindig úgy néznek ki ahogy a screenshot-okon!
1.
1.
Daks
hát igen az EA nagyon szereti kozmetikázni a screenshotjait... én is tartok tőle, hogy ezek "photoshop" munkák!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...