A vikingek korába repít az új Assassin's Creed?

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 6.
  • Pletyka
Link másolása
Idén nem kapunk új Assassin's Creedet, ám ettől még kaphatunk utalásokat arról, hogy melyik földrészen és melyik érában játszódhat a jövőre érkező epizód. A The Division 2-ben elrejtett poszter szerint a sztori a vikingekre koncentrál majd.

Egy JorRaptor nevű YouTube-videós vette észre a The Division 2-ben elrejtett posztert, amin egy karakter az Assassin's Creedhez köthető Éden darabjával együtt látható, a felette virító "Valhalla" pedig egy norvég mitológiában szereplő hely neve, az istenek székhelye, azaz a viking kultúra része. Vikinges Assassin's Creed készülődik a Ubisoftnál?

Ha ez önmagában nem lenne elég, érdemes elolvasni a Kotaku cikkét. A magazin szerint az infó hiteles, hiszen két különböző forrás is megerősítette, hogy a Ubisoft egy vikinges Assassin's Creeden dolgozik. A kollégák már hónapokkal korábban kapták a fülest, azaz jóval azelőtt, hogy a poszter feltűnt volna. 

A vikinges rész címe a pletykák szerint Assassin's Creed: Kingdoms lesz, de az még nem biztos, hogy tényleg a 2020-ban érkező teljes értékű folytatást takarja-e vagy valamilyen más projektet. A távoli megjelenés miatt valószínűleg a hivatalos bejelentés sem mostanában lesz.  

25.
25.
Aanash
Az Ac szériát black flag-ig követtem, de Etzio után valahogy kihalt számomra az egész. Ott is nekem a Brotherhood volt a legjobban tetsző, a jelenkori szálat is jól vitték, tetszett a romok felfedezése.
És a pvp is bejött.
Működött nagyon is jól csak aztán kezdték leépíteni azt amit addig felépítettek.
Tény hogy próbálkoznak és sokféle játékot készítenek ami dicséretes, csak valahogy egyik sem akar igazán működni.
24.
24.
Érdekes ötlet, nagyon várom mi lesz belőle :)
23.
23.
kopic
#1: Hat Bliannek ehhez lenne 1-2 szava azelt!
22.
22.
Huf93
Már nem azért de meglepetést okozni Acvel meg far cryal nagy vicc :D
mert 10 rész után csináltak egyet ami tényleg valami újat tudtak mutatni aztán majd csinálják 9 év ig megint aztán elkönyvelik újnak megint ;D mint far cry new dawn (lsd far cry 5) meg assasin creed 1-2-3-4 (kivétel black flag amibe a hajózást betették majd pár év után rejöttek jó ötlrt vllt és elkönyvelték ujításnak)
16.
16.
godach
#15: Egyet értek. Igazad van az UBI játékokról. Én is észre veszem a repetitívséget.
Nálam, azonban sokszor van, hogy pont erre van szükségem.
Persze nem az agyament láda vagy tollgyűjtögetésekről beszélek, hanem a világ bejárásában. Biztos lehet azt is kicsit adrenalindúsabban adagolni, nekem pl viszont pont elég.
(egymás utánban viszont sosem tudnám rávenni magam, hogy a következő résszel nyomuljak) Kell valami "jobb" játék is :D
15.
15.
Max3000
Az a baj a ubi játékokkal,hogy repetitív agyrohasztó időpocséklás.Van akinek erre van ingere de a legtöbbünknek nem.A sokak által fényezett AC Black Flag is kb 30 százaléktól beáll az agyrohasztó sémára.Sajna jó játékokat is tudnának csinálni ahogy a múltjuk mutatja,de költséghatékonyabb ugyanazt a sémát követni és ebből is jól profitálnak hiszen Gézuka nem az életben hanem a játékban akar élni.
10.
10.
simon 555
Számomra elég rossz irányba ment el az Originsel a sorozat és ha igaz ez és tényleg Vikingek lesznek, bár a téma érdekes, de sejthető, hogy marad ez az irány.
9.
9.
Ooorky
#6: Én nem kedvelem az AC sorozatot (Black Flag-ban a kezdő szigetet se hagytam el...), de az Ubi messze a legjobb a nagy kiadók közül, ha valami nem megy, össze kapják magukat és rendbe hozzák (csak készülne már el az Discovery Tour görög része, az egyiptomi első napos vétel volt).

Ráadásul engedik néha a fejlesztőket szabadon garázdálkodni, aminek olyan játékok lettek az eredményei, mint a Blood Dragon, Gunslinger, vagy Mario vs Rabbids (messze a legjobb modern X-com játék).
8.
8.
godach
#7: Nem akarok beleállni, ebbe a nagy UBI utálat vitába, de szerintem az egyik olyan cég ami a legtöbbet foglalkozik a játékaikkal még megjelenés után is, független hogy sikeres e vagy sem. Nem beszélve arról, hogy igen sokat tettek le az asztalra (szerintem) az elmúlt években.
7.
7.
silkgoat
Felülnének a GoW hyper vonatra. Ubisoft bármit megtesz a pénzért. Persze minél kevesebb pénzt költve. :)
5.
5.
crytek
#2: Ezért is imádom a bundlekat...
Alap game ingyen pipa most már csak 4-5 év és a Seaseon Pass is emberi áron lesz hozzá és tolhatom is.
2.
2.
Humble monthly-ban van az Origins most amúgy.
1.
1.
zoli12i
Eddig Rómáról volt szó, ami nem is lenne rossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...