Áprilisban merülünk le az UBOAT-tal

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy hónappal a bejelentés után már tudjuk, mikor indul a legújabb második világháborús tengeralattjáró-szimulátor korai hozzáférése. Áprilisban merülünk le, ráadásul már most kapunk dobozos változatot is az UBOAT-ból.

Az UBOAT egy hihetetlenül realisztikus tengeralattjáró-szimulátor, amely nem csak a csatákra koncentrál, sokkal fontosabb a legénységünk moráljának és egészségének megőrzése. A célunk a túlélés bármi áron, miközben egy hatalmas nyitott világot (óceánt) hajózhatunk be keresztül-kasul. 

A játékban a tengeralattjáró működéséért felelős legénységet menedzseled, sok mindenre oda kell figyelni, hiszen üres gyomorral, fáradtan és letörten semmi esélyük a győzelemre. A váratlan helyzetekben sokszor igen komoly döntéseket kell hoznod, még a menthetetlen emberedet is fel kell áldoznod. A kimerítő utazás alaposan próbára teszi a tengerészeket, és még a készleteink is végesek. Kérhetünk utánpótlást, vagy az ellenséges hajókat is kifoszthatjuk. 

A csaták során az Uboat részletesen sérül, és a periszkóp, a hidrofon, vagy a 88 mm-es löveg mögé is bepattanhatunk. 

Habár az UBOAT Early Access-változata április 30-án érkezik, már akkor beruházhatunk egy dobozos változatba, amely a játék lemeze mellett egy kétoldalas posztert, egy hajólexikont és a digitális betétzenéket is tartalmazza. 

2.
2.
NDee
#1: A próféta szóljon belőled!
1.
1.
GAMEROD
Na, ez lesz az igazi világháborús hangulat, nem a tucatshooterek. Magasról veri a Silent Hunter 5-öt, ahogy elnéztem. Ilyen játékok előtt azért ajánlott megnézni a Das Boot című filmet hogy a laikusok is tudják miről van szó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...