Pathway - felfedezés a piramisok földjén

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A Chucklefish kiadónak köszönhetően napokon belül egy új taktikai játékkal repülhetünk vissza a második világháború éveibe, hogy a különféle hatalommal bíró ereklyéket biztonságba helyezzük a náci régészek karmai elől.

A stílusában leginkább az Indiana Jones- és a Fáraó-filmeket idéző Pathway egy körökre osztott taktikai játék lesz, igazán hangulatos pixel art megjelenítéssel. Az alkotás különlegessége, hogy az öt különböző kampányának kihívásait és nehézségeit részben procedurálisan generálják, így minden egyes újrajátszás esetén korábban nem látott élményben lehet majd részünk.

A Pathway története szerint egyébként Észak-Afrikában járunk, ahova a náci hadsereg egyre nagyobb erőforrásokat vezényel át, hogy a kietlen sivatag meghódításával a felbecsülhetetlen ereklyék felett is átvegyék a hatalmat. Mi azonban az Indiana Jones-filmek óta tudjuk, hogy az ilyen csecsebecséknek a múzeumban a helye, ezért minden tőlünk telhetőt meg is tehetünk majd stratégiánk és remek taktikai képességeink bevetésével, hogy még a nácik előtt összegyűjtsük a fontosabb relikviákat.

A játék nem fogja nélkülözni az RPG-elemeket sem; 16 megnyitható karakterrel számolhatunk, melyek mindegyike különböző képességekkel és gyengeségekkel rendelkezik, és az egyedi szintlépési rendszernek hála még fejleszthetőek is lesznek.

Jó hír, hogy akinek megjött a kedve a fáraós kalandhoz, annak már nem is kell sokat várnia a játékra, ugyanis április 11-én rajtol el az alkotás a Steamen és a GOG-on egyaránt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...