Bosszúállók: Végjáték - bedurvulnak a szuperhősök

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 9.
  • Cooltúra
Vadonatúj kedvcsináló érkezett az áprilisban érkező filmhez, ezúttal egy teljes jeleneten keresztül követhetjük a szuperhősös problémakezelő brainstormingot, illetve magyarázatot kapunk Marvel Kapitány eddigi távollétére is.

Alig egy héttel a legutóbbi trailer bemutatása után egy újabb videó érkezett a negyedik Bosszúállók-filmről. Az új anyagon a csapat tervszövési folyamataiba kapunk némi betekintőt, mely közben folyamatosan megy a szuperhősök közti csipkelődés, de így legalább azt is megtudtuk, hogy miért nem szerepelt az előző részekben a Brie Larson által alakított Marvel Kapitány. Az indok meglepően egyszerű: Marvel Kapitány az elmúlt években a Bosszúállókkal szemben nem csak egy bolygót védett, hanem az egész galaxist, szóval az tuti, hogy a csapat vele kiegészülve igazán komoly akcióval kápráztatja majd el a nézőket a hónap vége felé.

A Bosszúállók: Végjáték ugyanis április 25-től lesz megtekinthető a hazai mozikban, a filmről készült első teljes trailert a hivatalos poszterrel együtt pedig az alábbi cikkünkben tekinthetitek meg.

29.
NemecsekErno
#15: Hát, lehet, hogy Scarlett Johansson jó szinész, de nekem annyira jön be a szuperhős szerepében, hogy akár Black Widows-t Johnny Depp is eljátszhatná, ugyanannyira lenne hiteles.
Egy jólszituált szomszédlány fejszerkezetű, nem pedig egy "keménytökű" Marvel hős.
Attól még lehet jó szinész, de a karakterbe nem illik bele.

Szóval ennyit arról hogy mi az összefüggés a jó szinészi képességek és a filmbéli karakterek között.
A Rey-t játszó Ridley csaj pl. érthetetlenűl tehetségtelen, mégis megkapta a Star Wars főszerepét. A Captain Marvel-es pi...án akkor nincs mit csodálkozni, csak dőljön a lóvé!
27.
Pacsirta
#26: Igen, és?+!!? Hol kéne lássam az összefüggést? Kifejtenéd mire gondolsz!
26.
Juha
#16: Nem tudom miért csodálkozol ilyeneken, hiszen magyar származású! :-)
25.
Aang
#17: Tényleg jó színésznő. De a caption marvel szerepét eléggé gyengén hozzá. Eddig legalábbis.
24.
crytek
Még egy rekord megy majd a levesbe :)
23.
user101
Marvel egyetlen emlékezetes karakterét Tom Hiddleston játszotta... :) A többi Gal Gadot, fenék és cicik nélkül ! :)
22.
frankdelgado
#16: A legtöbb nagy színész agyament, vagy beteg fasz. Kevin Spacey istenkirály, azt mégis a fiatal kollégát mogyorózta. Ez a szakma ezzel jár. Szerencsére nem kell velük együtt élni. Mondjuk Johansson kisasszonnyal azért tennék egy kísérletet...
21.
zoli12i
#17: The room ? Tommy Wiseau mellett még szép, hogy jól játszott.
Amúgy tényleg egy nagy nulla ez a csaj. Annyira jellegtelen az arca és a játékai is az új filmjeiben. Megnyilánulásairól nem is beszélve. Maradjunk annyiban, hogy bőven találhattak volna normálisabb színészt milliónyi színész közül.
20.
frankdelgado
#18: Red Dawn, Hófehér és a vadász, Szellemírtók (a csajos) és vagy 100 alsógatya reklám.... Ezek mind nagy volumenű alkotások :)
19.
frankdelgado
#15: Osztanám a véleményt, lófax a film és a karakter is. Szerencsére a többiek majd megmentik a filmet. Mindazonáltal, nem is csodálom h férfigyűlölő, ott hálivúdban a hímneműek vagy buzik, vagy fél hat van a sok drogtol, meg piátol. Egyszer futnánk öszze...
18.
delphijos
#16: Így így. És ugyan nekem senkivel sincs bajom de de azért Chris Hemsworth emlékezetes múltjáról... 1000 emberből talán 10 tudná más szerepét megemlíteni. Nekem se ő jut eszembe azért a “színész” szóról. De egy szuperhős filmben nem is kell fene tudja mekkora színészi játék. Plusz nem is tenne jót egy ilyen filmnek ha valaki “lejátszaná” a többieket... Szerintem külön nehézség egy ilyen forgatókönyvnél hogy lehetőleg ne “toljanak túl” senkit.
17.
manderel
#15: Már miért lenne tehetségtelen? Láttad a Szoba című filmjét? Teljesen megérdemelten kapott érte Oscart, baromi jól játszott.
16.
Pacsirta
#15: Folytatásnak meg annyi, hogy a három említett színész közül magasan kiemelekedik R.D.J. barátod aki kétszer ült börtönben, 5-ször volt elvonón, kábítószerrel kereskedett, és Japánból ki van tiltva!!
De mindettől függetlenül, ha ezeket nem számoljuk példásan él :)))
15.
cyberstaker
Kezdetnek annyi a különbség hogy Robert D. Jr, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson stb.. jó színészek, emlékezetes szakmai múlttal. Szimpatikusak és a való életben is példa szintű értékeket képviselnek. Itt van ez a csaj, nyíltan rasszista, férfigyűlölő és kurva tehetségtelen. És az eredettörténete is egy fos :D Annyira illik ide, hogy akár shrek, vagy spongya bob is lehetne helyette a nagy megmentő.
14.
B-Shaggy
#11: Ja igen, ez 99% hogy a cím előtti rész, van egy verzió fent a neten ami kb egy-másfél másodperccel tovább megy, semmi nem történik, csak a zene olyan szinten felerősödik, hogy tuti ez után lesz a title card.
13.
Pacsirta
#12: Háát ha arra gondolsz egysíkú alatt, hogy minden részben van egy főgonosz, meg vannak a jók és még néhány vicces arc akkor igen, így egysíkú. De akkor most ne nézzük meg? Meg mi az hogy ha egyet láttál akkor láttad mindet? Ez nem egy Forma 1 vagy Fifa játék, hogy megvettél egyet 2012-ben és a többi dettó ugyanaz, felskinelve a mezek meg az arcok!
PErsze, hozza a pénzt, de mellette szórakoztat is... gondolom én!
12.
Neo1989
#8: Kinek mi a JÓ. Szerintem ezek mind full egysíkúak. (Ha 1-et láttál láttad mindet.) De persze ízlés kérdése. Dettó mint a Halálos Iramban filmek.
Persze hozza a pénzt....
11.
Blyan000
#7: Amúgy igen, én sem értem, minden YT videó alatt fikázzák, hogy arrogáns és magabiztos... bakker, Tony, Thor, Strange - mindegyiknek akkora egója és arroganciája van, mint a Föld, mégse zavar senkit... :D
Simán lehet, hogy valóban kicsit majd helyrerakja Thanos, főleg hogy ez a nagy nekiindulás szvsz a film első 10 perce vagy talán még a Marvel logó előtti részlet, szóval lesz még nagy szájra esés mindegyiküknek.
10.
Pacsirta
#2: XD ... Nemmm bírom :))))
7.
B-Shaggy
#6: Nyilván arra utalnak ebben a klipben, hogy majd jól elpicsázza Thanos és megtanulja hogy vegyen vissza és dolgozzon csapatban. Tonynál is hasonló volt, az hogy ő arcoskodik 10 film óta valamiért senkit sem zavar :D
6.
Blyan000
#3: Mi borzasztó rajta? :D Az hogy magabiztos? Van mire, ráadásul a többi Bosszúállónak se kell arcért a szomszédba menni.
5.
Blyan000
#2: Elég nyilvánvalóan benne van... A trailerben is látszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...