Nagyot frissül a Warhammer 40K: Inquisitor

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 9.
  • Letöltés
Link másolása
A NeocoreGames akció-RPG-je májusban kapja meg a 2.0-s frissítését, amely rengeteg fejlesztést élesít. Gyakorlatilag teljesen kicseréli a meglévő rendszereket, és még a szintsapkát is kitolja. Itt az idő visszatérni a játékhoz!

Május 28-án érkezik a Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyrhoz a 2.0-s update, amely gyakorlatilag újraírja a játék megannyi rendszerét. Mivel a tavaly júniusi megjelenéskor az akció-RPG fogadtatása vegyes volt, a magyar fejlesztő rengeteget dolgozott a hibajavításokon és a fejlesztéseken, főleg a játékosok visszajelzéseit meghallgatva. Ennek megkoronázása a 2.0-s patch. 

A frissítés átdolgozza a fejlődési rendszert, a lootrendszert, valamint az endgame tartalmakat, továbbá kitolja a szintsapkát, amely 80-ról 100-ra ugrik. Az sem mellékes, hogy a teljes sztori végigjátszható lesz kooperatív módban. A stúdió szerint a játékmenet is felgyorsul majd. 

A frissítés a fenti napon csak a PC-s verzióhoz lesz elérhető, a konzolos verziókhoz "egy kicsit később" érkezik. 

5.
5.
Chrysh
#3: Egész biztos, hogy nem buktak vele semmit, különben nem fejlesztették volna a Martyrt sem+ kis magyar cégről van szó, tehát nem kerülhetett ez AAA büdzsébe.
4.
4.
szabfer
szintsapka??? Azért lépjünk már túl a google translate szintjén cikkírás közben...
"amely rengeteg fejlesztést élesít"... dettó....
3.
3.
crytek
#2: Csak az a baj ,hogy nem így jött ki... Az első pár hét határozza meg a játék megítélését ÖRÖKRE! Az meg egy ótvar és azon csodálkozom ,hogy még foglalkoznak vele és nem buktak bele...

No Mans Sky kb ugyanez...ott is kb egy teljesen más game lett de már kb a kutyát nem érdekli.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...