Megvan a Sniper Elite V2 Remastered dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Május közepén érkezik a felhúzott grafikájú Sniper Elite V2 Remastered PC-re és konzolokra - erősítette meg a Rebellion csapata. Hogy mennyit változott a látvány pontosan, arra a legújabb videó hívja fel a figyelmünket.

A Sniper Elite V2 Remastered szebb textúrákkal, bevilágítással és árnyékokkal kalauzolja el a leendő orvlövészeket, illetve a megfelelő masinákon a 4K felbontás és a HDR-támogatás sem elérhetetlen. Tartalmilag teljes csomagról beszélhetünk, hiszen az összes eddig DLC-t tartalmazza az új változat, beleértve hét új játszható karaktert a Zombie Army Trilogyból. 

A többjátékos üzemmód 16 játékost támogat - ez alól csak a Switch-változat a kivétel, hiszen a Nintendo masináján csak nyolcan eshetnek egymásnak. 

Az anyag május 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switchre. 

Lássuk, mennyit fejlődött a grafika!

8.
8.
rezy
Kíváncsi lennék van-e akkora rajongótábora ennek, hogy nyerjenek ezzel az egész újrakiadósdival... Ilyen jól fogyott volna a 3-4? Anno végigjátszottam, de semmi kiemelkedőre nem emlékszem belőle!
7.
7.
Tomie7
Hát ez kurva gyenge. Anno ultrán úgy nézett ki a játékom, mint most a "remaster".
6.
6.
Zisten
#2: Semmi gond nincs a lopakodással, ha jól végzed.
Be tudod biztosítani magad csapdákkal, hogy ha mégis rosszul sülne el akkor legyen védelmi vonalad, de amúgy nagyon jó kis game.

A második rész egyetlen hibája a lineáris pályák. A 3. részben már nyitottabb a világ, a 4. részben meg pláne.
5.
5.
NathanDrake
2.részben is van coop mód? mert az sajnos nekem kimaradt :/
4.
4.
ollie92
#1: Igen, szerintem is. Mintha az ORIGINAL a régi X360 lenne és a remastered meg XOX. Ára lesz érdekes, ha ezt is 40€ adják, mint az ócska AC III remasteredet akkor húzzák a faszukra, tiszta pénzlehúzás. Nem várom el, hogy mindenki RE2 remastered adjon ki, de legalább az árazásnál lennínek képben. Ez olan mikor az X360 címek elérhetoek XBOX ONE-n.
3.
3.
crytek
PC-re ennek nem sok értelme van. Még ingyen HD pakk gyanánt se
2.
2.
user101
Nem tudom, én ettől a cucctol iszonyatosan parázok. Sokan szidták, hogy nem működik a lopakodás és tök random kiszúrnak a pálya végéről tökéletes cover mellett is... A settings az tetszik, de vajon inkább szórakoztat vagy csak frusztrál a cucc ?
1.
1.
pjoco
Jah leesett már, hogy konzolok miatt jön ez ki, mert érdekes nekem PC-n úgy nézett ki mint a Remastered ha mindent feltoltam ultrára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...