Előzetest kapott a Star Wars: Vader Immortal

  • Írta: szlav
  • 2019. április 14.
  • Videó
A Star Wars Celebration alkalmával befutott a Vader Immortal következő előzetese is. Az Oculus, az ILMxLAB és a Ninja Theory összefogásában készülő játék egy igazán izgalmas VR-kalandnak ígérkezik.

Egy hétköznapi csempész vagy, aki csak a maga módján igyekszik boldogulni a galaxisban. Valahogy azonban mégis a parázsló Mustafaron kötsz ki, mégpedig a sötét nagyúr, Darth Vader kastélyában. Csak a droidodra, ZOE3-ra és saját találékonyságodra támaszkodhatsz, ha ki akarsz jutni ebből a sötét, baljóslatú labirintusból.

Az Oculus és az ILMxLAB konyháján készül a Vader Immortal, a fejlesztésbe viszont besegít a Ninja Theory is. A háromepizódos, Oculus Rift- és Quest-exkluzív Vader Immortal egy borzasztóan izgalmas VR-játéknak ígérkezik. Az előzetes alapján egy komoly történettel ellátott kalandról lesz szó, de természetesen fénykardot ragadva szembeszállhatunk a rohamosztagosokkal és magával Vaderrel is. Az első epizód játékideje bő 45 percet fog igénybe venni. A sztori mellett azonban vár majd ránk egy gyakorlótér is, ahol tökélyre fejleszthetjük a fénykardforgatás összes technikáját.

Pontos megjelenési dátumot nem kaptunk, de a hírek szerint a Star Wars: Vader Immortal még a következő néhány hónapban megjelenhet Oculust Riften és Oculus Questen.

3.
manderel
#2: Kivéve azt a több millió PS VR vásárlót.
2.
Dízel
A VR az kuka. Senkit sem érdekel.
1.
NemecsekErno
Már éppen kérdezni akartam, hogy ez legalább tovább fog tartani 15 percnél, de megnyugodva vettem észre, hogy bizony! Ez komoly, 45 perces VR játék lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...