Törölték a klasszikus Mortal Kombatok remasterét

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 15.
  • Gyászhír
Link másolása
A felújításokra szakosodott Blind Squirrel Games csapata egy ideig az első három Mortal Kombat remasterén dolgozott, de a Warner Bros., nem tudni miért, törölte a projektet. Néhány nyom azért maradt róla.

A Blind Squirrel Games neve ismerősen csenghet sokunk számára, lévén ez a csapat felel a Borderlands Enhanced kiadásáért és a BioShock Collectionért, A srácok egy ideig az első három Mortal Kombat, azaz 2D-s érában született részek remasterét készítették modern platformokra. A projektet azóta lelőtték. 

Ezt maga a stúdió egyik grafikusa, Danny Huynh erősítette meg a hivatalos honlapon, egy azóta eltávolított posztban. Ugyanitt megosztott néhány koncepciós rajzot a menüről, illetve említést tett a teljesen új Krypt módról, amellyel új élmény lett volna végigjátszani az eredeti trilógiát. 

Néhány kép szerint Mortal Kombat Remastered vagy Mortal Kombat Kollection Online címen futott volna a felújított változat. A Warner nem árulta el, miért tűnt el a süllyesztőben. Kár érte!

7.
7.
#6: Simán sikeres lenne. Multiban felütögeni egymást, páratlan a generációmnak
6.
6.
DarkLord
#5: Az lehet, de a retro faktor baromi erős szerintem és ha az ember max. hetente tolna vele 1-2 órát már akkor megérte volna én szívesen pörgetem az első részt mai napig 1 ladder erejéig havonta. Ha meg lenne egy arcade régi játéktermi verzióm, amibe még dobálhatnám is a pénzt, akkor lehet eleinte azt nyúzná az ember :D Már gondolkodtam a beszerzésén amúgy, milyen jól nézne ki a szobában.
5.
5.
Zuzmo
#2: Úgy rémlik, egy interjúban azt mondta Boon, hogy túl hamar megunnának az emberek egy ilyen részt.
4.
4.
..amúgy az egy beépített poén hogy Sub fogja Scorpion kezét a screenshoton?:D
Milyen kis romantikus :O))
3.
3.
hát ez pedig nagy lett volna, én a kettőt megvettem volnaPc-re nosztalgiázni.
2.
2.
DarkLord
Elméletileg , pedig még Boon mondta, hogy benne lesz az új játékban a remastered... kár érte bár dolgoznak a modderek is a dolgon bár hivatalos forrásból jobb lett volna.
1.
1.
Max3000
Gondolom nézték a projectet és rájöttek,hogy az a 3 mozgásforma amit mindegyik karakter szinte ugyanúgy megkap,felesleges,mert ott az arcade kollection,ha meg variálnak rajta akkor meg inkább a 9.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...