Forza Street - ingyen tölthető az új Forza-játék

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Igazából csak egy átnevezésről van szó, a Microsoft ugyanis nem tett mást, minthogy a Forza-sorozat alá vonta az Electric Square fejlesztette free-to-play, eredetileg Miami Street néven futott játékot.

A Forza Motorsport- és a Forza Horizon-sorozatok után újabb taggal bővül a franchise, igaz, nem egy új játékot takar a Forza Street. A kifejezetten a Halálos iramban-sorozatot idéző, illegális utcai versenyekre koncentráló versenyjáték ugyanis lényegében nem más, mint az Electric Square fejlesztette free-to-play, eredetileg Miami Street néven futó játék átnevezett kiadása.

Ez azt is jelenti, hogy a játékmenet egy fikarcnyit sem változott, vagyis most is csak arra kell ügyelnünk, hogy megfelelő ütemben adjunk gázt és fékezzünk. A free-to-play modell is maradt, vagyis már most azonnal le tudjátok tölteni az egyelőre csak PC-re elérhető játékot, de később Androidra és iOS-re is kap egy kitérőt a Forza Street. A cél alapvetően az, hogy menő járgányokat gyűjtsünk, amelyeket aztán garázsunkban tuningolhatunk. Természetesen vannak és lesznek a játékban mikrotranzakciók.

8.
8.
Neo1989
Nekem a mai napig az FH 2 a kedvencem, de ez így mi ? Am meg Box-ra illendő lett volna kiadni legalább.
7.
7.
PS4jacksony
Nem baj,hogy már egy rakás ugyanilyen gam van ...Ez nagyon kellett
2.
2.
user101
Naaah. Egy szuper igényes mobil játék végre ingyen jön PC-re, ez nagyon nagy dolog én már alig várom. ( nem )
1.
1.
delphijos
Úgy kellett ez a Forza franchise-ba mint egy falat kenyér. ( nem )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...