Májusban jön a Castlevania Anniversary Collection

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 19.
  • Megjelenés
Link másolása
A múlt hónapban mutatkozott be a Konami Anniversary Collection, aminek részeként májusban gyűjteményes kiadást kap a Castlevania-sorozat is. A kiadó pontosította, mikor és milyen játékokkal jön a csomag.

Az idei Game Developers Conference-en jelentette be az idén ötvenedik születésnapját ünneplő Konami, hogy a jubileum alkalmából több klasszikusa is gyűjteményes kiadást kap. Először a a Konami Anniversary Arcade Classics mutatkozott be a héten, ami olyan játékokat tartalmaz, mint a Haunted Castle, az A-Jax, a Nemesis, a Vulcan Venture, a Life Force, a Thunder Cross, a Scramble és a TwinBee.

Ezt követi májusban a Castlevania Anniversary Collection, majd valamikor később a Contra Anniversary Collection. Előbbiről most kiderült, hogy nem csak a korábban beharangozott játékokat tartalmazza majd, azaz a Castlevania (NES), a Castlevania 2: Belmont’s Revenge (Game Boy), a Castlevania 3: Dracula’s Curse (NES) és a Super Castlevania 4 (Super NES) mellett a rajongók megkapják a Castlevania The Adventure (Game Boy), a Castlevania 2: Simon’s Quest (NES), a Castlevania Bloodlines (Sega Genesis) és a Kid Dracula (Famicom) játékokat is. Utóbbiról azt érdemes tudni, hogy az eredeti Kid Dracula csak Japánban jelent meg.

A kollekció május 16-án jelenik meg Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

1.
1.
pkflavio
Hát ps store-ban nem találtam eddig...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...