The Boys - a szuperhősöket is fegyelmezni kell

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Hancock óta tudjuk, hogy a szuperhősök sem tökéletesek, de vajon mi történik akkor, amikor teljesen a fejükbe száll a korlátlan hatalmuk? Akkor színre lép Karl Urban és csapata, akik alaposan móresre tanítják a celebekként élő hősöket.

Jellemzően hajlamosak vagyunk idealizálni a képregények szuperhőseit, de mi van akkor, ha azok a különleges adottságaikat nem a jó szolgálatába állítják? Hancock után hamarosan a hangvételében sötétebb Brightburn tart majd görbe tükröt a szuperhősmítosz elé, hogy aztán az Amazon saját sorozata, a The Boys is rávilágítson, nem minden hős használja jóra képességeit.

A Garth Ennis és Darick Robertson képregénye alapján készült sorozatban ekkor lép a színre Billy Butcher (Karl Urban) és csapata, akik igyekeznek alaposan helyretenni a magától elszállt hősöket. A sorozat mögött ott áll Evan Goldberg és Seth Rogen, illetve a Preacher és a Supernatural alkotói is.

A premier július 26-án lesz esedékes, kizárólag az Amazon Prime-on.

4.
4.
BrockSamson
#3: A sorozat alapjat kepezo kepregeny 2006-ban kezdodott, szoval maga a sztori nem a hype eredmenye, raadasul Ennistol megszokott modon, teljesen a klasszikus szuperhos tortenetek ellentete. Ha az Amazonra gondolsz, akkor persze, majd pont ok maradnak ki.

Butcher szerepere nem Karl Urban jutott volna eloszor eszembe, de vegul is nem tunik rossz valasztasnak.
3.
3.
Matt8888
Ez mára már kb tendencia, hogy "mindenki" meglovagolja a szuperhős sorozatot vagy filmet, mint téma.
2.
2.
Keményen odabaszcsizós jóféle mókának tűnik remélem tele lesz popószexxel.
1.
1.
godach
Na. Ez igen jónak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...