Dátumot kapott a Redeemer: Enhanced Edition

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Tavaly nyáron jelentette be a Buka Entertainment és a Ravenscourt, hogy a 2017 nyarán megjelent Diablo-klónjuk, a Redeemer felturbózott kiadást kap. A csapat nem siette el a munkát, mert az Enhanced Edition csak most nyáron jelenik meg.

Tavaly nyáron jelentette be a Buka Entertainment és a Ravenscourt, hogy egyelőre nem engedik el a 2017 nyarán megjelent Diablo-klónjuk, a Redeemer kezét, ugyanis készül a Redeemer: Enhanced Edition. A bővített és finomhangolt kiadásról pedig végre kiderült, mikor jelenik meg, a stúdió ugyanis megerősítette, hogy június 25-én kapjuk meg a játékot, méghozzá Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mindegyik platformon kapható lesz dobozos és digitális változat is.

A mostani kiadás már a rajongók észrevételeit meghallgatva készült, így kapunk lokális kooperatív módot, illetve több pályán is eszközöltek módosításokat az alkotók. Közben a játék esszenciája nem csorbult, vagyis megmarad a brutális, intenzív top-down akció, a könyörtelen közelharc, illetve kapunk arénarendszert, de finomodott a gyilkolási rendszer, illetve a parry-mechanika is.

1.
1.
crytek
Ahogy nézem egyre népszerűbb az indie körökben hogy egy game-et feltúrbozva újra kiadnak... Hálás dolog ,hogy foglalkoznak vele ,de jobb lenne ha alapból így jelenne meg minden..

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...