Megjelent a Pagan Online korai változata

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 20.
  • Korai verzió
Link másolása
Elrajtolt a népszerű World of Tankset is jegyző Wargaming legújabb projektje, a Mad Head Gamesszel közösen készített Pagan Online, ami egy szláv mitológián alapuló fantasy akció-szerepjáték, némi MOBA-fűszerezéssel.

A World of Tanks, a World of Warplanes és a World of Warships után is van élet, legalábbis a Wargaming reméli, hogy a háborús multiplayer játékaik után más területen is képesek emlékezeteset produkálni. Ennek a filozófiának a reményében álltak össze a Mad Head Games csapatával, a közös munka eredménye pedig a Pagan Online lett, aminek a korai hozzáférésű, 27 euró ellenében beszerezhető változata már elérhető a kíváncsiskodók számára.

A játék a kereszténység elterjedése előtti, pogány istenek világában játszódik, sokat merítve a szláv mitológiából. Komoly szerepe lesz a PvE-összecsapásoknak, de a készítők ígérik, kellő figyelmet kap a többfejezetes egyjátékos kampány is. A folyamatos bővítmények, az úgynevezett Battle Chapterek az ígéretek szerint mindkét porciót frissen tartják majd.

1.
1.
Skandi79
üdv
Kifizettem a Wargmingen keresztül az sms is megjött a tranzakcióról de letölteni nem lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...