Assassin's Creed: Unity - kártalanít a Ubisoft

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 20.
  • Hír
A Notre-Dame hét elején történt tűzesete után a Ubisoft az anyagi támogatás mellett a rajongóknak is tett egy gesztust, miután ingyenessé tette a Assassin's Creed: Unityt. Közben viszont kártalanítja azokat, akik mostanában vették meg a játékot.

Bizonyára mindannyian hallottátok, hogy hétfőn leégett Párizs világhírű katedrálisának, a Notre-Dame-nak a tetőszerkezete. A tragédiát követően több nagyvállalat is jelezte, anyagi támogatással igyekszik segíteni a helyreállítási munkálatokat. Ebbe a kezdeményezésbe a Ubisoft is beszállt, közel 500 ezer euróval, de közben a rajongók irányába is tett egy gesztust a kiadó, ugyanis ingyenessé tették az Assassin's Creed: Unityt, amiben ugye bejárhatjuk a katedrálist is.

A francia cég pedig nemrég jelezte, azok a rajongók, akik április 15. és április 17. között vásárolták meg a játékot, azoknak visszatérítik a vételárat. Fontos, hogy csak azoknak jár a lehetőség, akik április 15-én, este 9 után, de még a játék ingyenessé válásának bejelentése előtt szerezték be a játékot, ráadásul azt a Ubisoft boltjában tették meg (vagyis ha a Steamen vásároltatok, akkor nem jár a visszatérítés). A Ubisoft minden érintettel felveszi a kapcsolatot, igaz, az még nem tisztázott, hogy pénz-visszafizetéssel vagy egyéb kedvezmény formájában oldják-e meg a visszatérítést.

43.
Fata Morgana
#12: Ezen írásod után kellemesen csalódtam benned, látom vannak még ébredező emberek!
42.
VerIstvan
#33: Aki egyebkent azert jonnek, mert miutan szethortak az orszagukat mondjuk pont a franciak, majd kuplerajt hagyva maguk utan hatalomra kerult valami buzi diktator akivel az amugy kurva kulturalt nyugatnak semmi problemaja nincs addig amig engedi tovabb szethordani ami meg maradt (olaj, arany, gyemant, gaz, stb).
Aztan lesz hirtelen kozellenseg es amkor ezt elkezdi korlatozni (mossadegh -o mondjuk nem volt diktator-, hussein, kadhafi).
41.
VerIstvan
#29: Te azt nem semmi modon vagy kivakuzva.
Az amit csinal , az vihar a biliben.
"Vertanuhalalt."
"Eszem faszom megall"
Mi a tokom ez? A jeruzsalemi keresztes hadjarat?
Bent ul a templomban es rarobbantjak az vertanu halal?

Ne hulyeskedjunk mar...
39.
VerIstvan
#27: Ok uszitottak egymasnak a hutukat es a tuszikat tobbek kozt azzal hogy egyiket felsobbrendunek allitottak be a masiknal.
Majd amikor haza huzak a kibszottul felsobbrendu kulturalt nyugati beluket eljott az orszagban pokol.
38.
VerIstvan
#16: Gratulalok!

Plusz ezer, b@zmeg egy ekkora baromsagra.
Eszem megall.
37.
VerIstvan
#15: Bazmeg nehogy mar a hetkoznapi adofizeto dolga legyen azt rendbeteni amit az ot is lehuzo szemetladak osszebarmolnak az anyagi haszonert.
Elmesz te a picsaba ezzel a hulye pc demagog balfasz dumaval.
36.
VerIstvan
#15: A nyugati kulturanak?
Annak a vallasnak ami iparszeruen irtott ki minden mas vallasut?
Aki osszeharacsolt annyi vagyont amibol finanszirozni lehetne hogy elhetoek legyenek az elmaradott regiok?
Az a nyugati kultura ami a kapitalizumsnak es a fogyasztoi tarsadalomnak koszonhetoen lassan kiusztit az ipari termelesenek koszonhetoen ami a vegnelkuli gazdasagi fejlodest hajszolva elhetetlenne teszi a bolygot. Igen nem az emberiseg egesze a gond. Ok csak annyiban hibasak hogy nem takaritjak el a szennyet azaz azt a kort aki ott tronol es eloskodik.
Fasza kis kultura mondhatom.
35.
VerIstvan
#12: Na a masodik alkalom, hogy kurvara egyet tudok erteni veled.
+1
34.
VerIstvan
#9: Magyar ember nem penzt kuld hanem tapsol. (Ugye trianon).
33.
Ultimate
Egyébként vicces a kereszténységgel jönni miközben egy olyan ország építményéről van szó akik nagyban felelősek európa elárasztásáért, elfeketedéséért, az általad emlegetett "robbantgatásokért", gyakorlatilag európa hanyatlásáért. :)
32.
Ultimate
#31: A vallási faszságot meg ha lehet hagyjuk ki az egészből. Ha van olyan ami a földön a lehető legtöbb ember halálát és kínszenvedését okozta naa azok a vallások és ezalól a csodás kereyzténység sem kivétel. Jézus.. Júdás.. Az.. :) Fontosabbaka földi létnél? Mi? Egy épület? Az idióta vallások? Mi lehet fontosabb az életnél?
31.
Ultimate
#29: És vajon kéne annaka falunak segíteni hacsak a tizede odakerül annak a pénznek amit aNotre-Dame-ra fordítanak..? Nem. No. Épp ez a lényeg. Haattól nem vagyok magyar meg európai hogy szerintem gusztustalanul elferdültek a prioritások, hát ok. :) Igen. Szerintem az állatvilág jóval fontosabb (lenne) mint a kibaszott Notre-Dame.
30.
Nyarlako
#28: "Vannak fontosabb dolgok is a földi létnél"
Mint például?
29.
Duken
#12: Pont az ilyen hozzáállás miatt halnak vértanúhalált a keresztények most is ahogyan húsvétkor is több templomban robbantgattak. De gondolom ez nem érdekel mert az állatvilág fontosabb számodra mint a kib... Notre Dame...A nővérem misszionárus Afrikábban tanítőnő egy kis faluban, úgy él mint az az ottaniak, mezitláb, szegényen. Egy nap többet tesz a szegényekért mint te egész életedben fogsz. És tudod kinek a nevében segít? Annak akinek a kib.... Notre Dame is épült.
28.
Duken
Ide jutottunk. Ilyen amikor egy ország meghasonlik és elveszíti saját identitását. Ilyen amikor ahelyett hogy örülnénk hogy milyen összetartás, közös értékeink megvédésére tett erőfeszítés van az emberek között ahelyett ördögöt kiáltunk. Ez nem csak egy épület hanem kulturánk alapjának egy szimbóluma. Aki arra sajnálja MÁSOK pénzét hogy segítsenek a Notre Dame felújításában (ez egyszerű irigység) ami valahol Európa restaurációját is jelképezi az arra sem méltó hogy európainak nevezze magát nemhogy magyarnak.Az ilyen hasonló Judáshoz aki nehezményezte hogy egy korsó vagyont érő mirhásolajat öntöttek Jézus lábára. Mert hogy azt el lehetett volna adni a szegények között-mondta az Júdás aki a pénzt kezelte és később elárulta 30 ezüstért. Mit is mondott erre az Isten Fia? -Szegények minding lesznek veletek, de én nem maradok veletek. Az illóolajat temetésemre öntötte.- Vannak fontosabb dolgok is a földi létnél, a Notre Dame pontosan erre a fontosabb jelre irányúl. És az emberek többsége akik támogatják a felújítást pont arról tettek tanúságot hogy ebben a hitét és identitását vesztett Európában az emberek fásult szíve mélyén még pislákol valami kis remény, hit és szeretet, vallástól, politikától és üzletieségtől függetlenül. Ne oltsátok ki ezt a mécsest.
27.
Ooorky
#26: Bizony, a nyugati jólét Afrika és Kelet-Ázsia kizsákmányolására épül, csak ebbe az utóbbi években beleköptek kisebb részt az Oroszok, nagyobb részt a Kínaiak...

Itt egy példa erre:
https://www.youtube.com/watch?v=dTwzCy0-RTw

Btw.: Tudtátok, hogy a jóságos belgák 60-as évek közepéig levágták a gyengén teljesítő fekete bányászok kezét büntetésből?
26.
Juha
#23: Azok a nyersanyagok bőven többet érnek, mint amennyiért átveszik/felvásárolják (5-6 ezerszeres!!! a haszon), ez kizsákmányolás, egyértelműen, ha ezt ott hangoztatod, akkor Ámen.

És mi lesz azokból a nyersanyagokból?

Az Én mobilom, amiről írok, meg a Te mobilod/géped, amiről válaszolsz.

Akkor most a szerencsétlen munkás a hibás, akinek ez az egyetlen lehetősége az életbenmaradásra, vagy Mi, akik epekedünk egy újabb telóra, hála a "fejlődésnek" jobb kamerával/f**ztudjamivel?

Nem, persze, én nem, én csak egy régi, használt telót vettem.... lófütyköst, mindannyian benne vagytok, vagyunk a "rabszolga"tartásba, akár tetszik, akár nem!
25.
godach
#24: Lehet igazad van, de ha a kerekes székes fel tudna állni és mozogni, akkor bizony egy idő után megunná ha valaki vissza rántaná mindig.
24.
SLi
#23: azért ez picit sántít, hiszen afrikát a kolonizáció révén évszázadokon át kizsákmányolták az európaiak, majd a teljes globalizáció után a cégek a neokolonizáció révén, hiszen azok a gépek és hajók amik elszállítják a nyersanyagokat az oda úton kábítószert és fegyvereket visznek (hiszen azokat is el kell adni valakinek), "kultúra" meg "demokrácia" és "fejlődés helyett".

A cigányság meg Európa kellős közepén se tud kilábalni a válságából, ez olyan mintha a lusta dagadt meg a kerekes székes gyerekre egyaránt mondanád hogy egyik se mozog
23.
godach
#22: Az a baj, hogy a mai világban már nem csak lehetőségeik vannak az embereknek amivel élhetnek, hanem olyanok is amikkel visszaélhetnek. És, ezekkel vissza is élnek.
Én nagyon, de nagyon szeretem az embereket. Egy-egy ilyen afrikai felfújt hasú kisgyereknél a sírás jön rám férfi létemre, de sok ezer éve megéltek ott az emberek és sok ezer év múlva is meg fognak (már ha nem pusztítjuk el addig magunkat)
Úgy tudom, hogy bár a gazdaság nem virágzik (mármint a mezőgazdaság) ásványokban, nyersanyagokban igen gazdagak.
Kicsit olyan nekem ez az egész, mint a cigányság (minden rossz indulat nélkül).
Van az a kevés 1% aki tényleg fel akar zárkózni. Van a 80% akinek jó az úgy "ahogyvan" és a maradék 19 százalék akik a legveszélyesebbek mert sokat tudnának hozzáadni a dolgokhoz de könnyebb igénybe venni a "járulékokat".
És ebből bizony, tuti hogy a gazdagoknak is elege van.
Volt nálunk is valami felzárkóztatási rendszer, amikor adtak magokat, nyulat, szárnyas és még takarmányt is hozzá aztán a végén a falu kulákjánál kötött ki, mert könnyebb volt potom pénzért azonnal tovább adni.
De mai napig van felénk olyan, hogy tüzelési támogatás vagy mi a fene ami nem kevés (ahhoz képest milyen sok embernek adnak) és nagy része azért hőzöng, hogy neki kell összevágni a másik nagy része meg azon nyomban tovább adja olyannak, akinek van egy kis pénze és esze.
Szóval, ezzel azt akarom mondani hogy nem csak a pénzes emberek mentalitása beteges, de az igénylőké is.
22.
Ultimate
#19: Faja de amit írtam az nagyjából úgy néz ki hogy az almáskert tulaj odaadja az almát a szomszéd gazdag kisrácnak mert ki van sírva a szeme... Eközben az almáskert elött naponta halnak éhen de oda egy alma sem jut ebből a kertből.
Eközben a csodás média méltatja az almáskert tulaját micsoda ember, és szegény kisfiú hogy kisírta a szemét...
20.
godach
#19: Háhh, igen,. De ezek azok, akiknek lehetne almáskertjük, de egy almájuk sincs.
19.
CitromH
#13: Nos igen... Egy 3. típus is létezik, és az internet megjelenésével ebből van a legtöbb:

- Tessék, itt egy alma az almáskertemből.
- Köszönöm szépen
Majd jön a harmadik fél aki nem tud semmiről semmit, csak ezt a két sort hallotta és megszólal:
- Van pofád csak egyet adni a szerencsétlennek? Mekkora álszent vagy, azt hiszed most te lettél a sztár?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...