Jupiter & Mars - a posztapokaliptikus delfinkaland

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 22.
  • Videó
Napokon belül elrajtol a Tigertron neonszínekkel, egyedi látványvilággal és VR-támogatással csalogató PlayStation 4-exkluzív kalandjátéka, mely a mai napon még egy hangulatos launch trailert is kapott.

A Jupiter & Mars története jóval az emberi civilizáció hanyatlása és bukása után játszódik, amikor a címben szereplő két palackorrú delfinre hárul a feladat, hogy szembeszálljanak az emberiség káros hagyatékával.

A meglehetősen békés és színes világra, valamint a kreatív feladványokra építkező Jupiter & Mars április 23-tól lesz elérhető PlayStation 4-en, VR-támogatással.

4.
Darksiders84
#3: Igen és ha jól emlékszem sok magyar volt a készítők között vagy talán stúdió is. Nem tudom miért maradt annyiba talán nem volt annyira sikeres akkoriban de az biztos hogy egyedi és hangulatos játék amire még most is emlékszem jó sok év után.
3.
azureknight0715
Dreamcastos ecco az egyik legjobb játék volt. Durva hogy sajnos sehol sincsenek már. Valaki keresse fel őket nagyon kell egy ECCO the dolphin remake vagy folytatás.
2.
Ultimate
Ahogy az alatam szóló is írta, jöhetne egy Ecco folytatás, akár ugyan úgy oldalnézetből iszonyatos grafikával.
Ez a fentebbi delfines valami ezzel a neonos izével, a giccses színvilágával meg pláne VR-al, hát ízlések és pofonok nekem felejtős...
1.
Darksiders84
Dreamcastes Ecco the Dolphin folytatás lehetne mármint nem ez hanem annak új része bár nem sokan vennék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...